Duravit Me by starck

Duravit Me by Starck

Duravit Me by Starck is een prachtige collectie van Duravit. De Duitse producent is hiervoor een samenwerking aangegaan met de Franse designer Philippe Starck. Hij heeft ervoor gezorgd dat deze badkamerserie compleet geïntegreerd kan worden in iedere badkamerstijl. De focus van de Duravit Me by Starck collectie ligt op individualiteit en je bent met deze serie erg vrij om je eigen designer te zijn.

De verschillende producten van Duravit Me by Starck

De Me by Starck collectie bestaat uit toiletten en wastafels en alle onderdelen die je hiervoor nodig hebt. Zo kun je naast complete toiletten ook losse wc-brillen vinden in de Duravit Me by Starck serie en vind je naast complete wastafels ook sifonkappen. De Me by Starck collectie staat bekend om zijn heldere esthetiek. Dit komt met name terug in de smalle randen, die een ruimtelijke sfeer creëren en het sanitair een karaktervolle uitstraling geeft.

De moderne technologie van Duravit zie je terug in de Me by Starck collectie. De toiletten en fonteinen zijn over het algemeen erg licht en bestaan uit gesloten onderdelen. Verder hebben de toiletten uit de Me by Starck serie van Duravit allemaal een diepspoel spoelvorm en hebben veel toiletten een softclose-feature, antikalkbehandeling en een afneembare zitting.

Vragen over Duravit Me By Starck

Heb jij vragen over de producten uit de Duravit Me by Starck serie, of wil je meer weten over een ander product van onze website? Haal dan alle twijfels weg en neem eenvoudig contact met ons op. Maak gebruik van ons contactformulier, stuur een email of neem telefonisch contact op met onze klantendienst. Wij horen graag iets van je en helpen je graag verder op weg!