Grohe Essence

GROHE Essence kranen

Met GROHE Essence heeft GROHE een nieuwe serie kranen de wereld in geroepen. Met het minimalistische ontwerp zijn de kranen in deze serie teruggebracht tot de echte essentie. In deze serie wordt moderne technologie gecombineerd met een oog voor detail en comfort. Dankzij een nieuwe kleinere cartouche, het element dat de temperatuur van het water regelt, zijn de kranen in deze serie super slank. Ideaal voor in jouw badkamer!

Sanitairwinkel.nl heeft een ruim assortiment van GROHE Essence kranen. De bijna 200 verschillende producten variëren van inbouwkranen tot badkranen en van wastafelkranen tot douchekranen. Met dit ruime aanbod is er voor ieder budget een mogelijkheid om een duurzame, moderne en goed ontworpen GROHE Essence kraan aan te schaffen.

Om de goede kwaliteit van deze serie te benadrukken, geeft Sanitairwinkel.nl standaard vijf jaar garantie. Daarnaast zijn veel producten op voorraad waardoor ze snel geleverd kunnen worden.

Grote keuze in kleuren

GROHE heeft zich in deze serie laten inspireren door kleurtrends die opdoken op wereldwijde designshows. Zo komen veel van de kranen in de Essence serie voor in tot wel tien verschillende kleuren. De gebruikelijke kleuren als chroom en supersteel zijn ook in deze serie weer van de partij. GROHE voegt hier een ruime variatie nieuwe kleuren aan toe. Met cool sunrise, hard graphite, nikkel en warm sunset, is er voor iedereen wat wils en passen deze kranen in elk interieur. Mocht deze keuzevrijheid het lastig maken om de juiste kraan uit te zoeken, kom dan langs in één van onze showrooms om de kranen in het echt te bekijken.  

Het design van de GROHE ESSENCE

Zoals de naam het al aangeeft zijn de kranen in deze lijn teruggebracht tot de absolute essentie. De smalle vorm verbergt de complexe technieken die zich in deze kranen bevinden. De goed afgewerkte onderdelen en het oog voor detail dat GROHE in het ontwerp voor deze serie Essence kranen heeft zitten, zorgen voor een lange levensduur van de producten. De kranen van GROHE Essence professional zijn zo ontworpen dat de hygiëne gewaarborgd wordt. Met een magnetisch systeem is de handdouche van de uittrekbare dual spray makkelijk te bedienen met twee soorten stralen.

Over het merk GROHE

GROHE is een Duitse onderneming en is in 1939 opgericht. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de badkamer- en sanitairwereld. De hoge kwaliteit is een van de belangrijkste kenmerken voor de producten van GROHE. Het Duitse sanitairmerk is inmiddels wereldwijde marktleider binnen haar branche en verkoopt in meer dan 130 landen. Naast kwaliteit staan technologie, design en duurzaamheid centraal.

GROHE Essence kranen bestellen bij Sanitairwinkel.nl

Sanitairwinkel.nl heeft een ruim aanbod aan GROHE Essence kranen op haar webshop en in de showrooms. Dit ruime aanbod helpt jou bij het realiseren van jouw droombadkamer. Bijna 200 producten staan klaar op onze webshop.

Wil je de producten van GROHE Essence het liefst in het echt bewonderen, kom dan naar een van onze showrooms. In onze showrooms vind je volop inspiratie en kun je onze producten in het echt bekijken. Heb je hulp nodig? Dan staan onze verkoopadviseurs voor je klaar. Of neem contact op met onze klantenservice.