Grohe Grohtherm 1000

Er zijn hierboven 18 producten zichtbaar
Naar boven

Grohe Grohtherm 1000 sanitair

Geniet nu meer dan ooit van een verfrissende douche met de nieuwe Grohtherm 1000 New thermostaatkranen. Met Grohe Grohtherm 1000 kies je voor betaalbaar comfort, veiligheid en design. De diverse technische snufjes en de prachtige designs maken de keuze voor een Grohe thermostaatkraan gemakkelijk.

Veiligheid & comfort

Grohe Grohtherm 1000 combineert veiligheid met de zekerheid van de juiste temperatuur dankzij GROHE TurboStat technologie. Met een thermostatische douchekraan blijft het water op de door jou ingestelde temperatuur. Zelfs wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct waardoor de temperatuur gelijk blijft.

De SafeStop button zorgt ervoor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de ingestelde temperatuur kan worden gedraaid. De kraan klikt dan namelijk vast op een temperatuur van 38°C. Erg comfortabel! Daarnaast voorkom je zo bijvoorbeeld de kans op verbranding bij kleine kinderen.

De EcoButton stelt je in staat tot 50% water te besparen, zonder daarbij in te leveren met comfort. Je geniet dus altijd van een volle en krachtige straal, maar denkt toch aan jouw portemonnee en het milieu.

Onze comfortset combineert twee goede producten, een Grohtherm 1000 douchethermostaat en de populaire Tempesta Trio glijstangcombinatie.

Vragen

Kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid staan bij het merk Grohe hoog in het vaandel. Kies je voor Grohe, dan kies je dus ook voor jarenlang betrouwbare prestaties. Mocht je enkele vragen hebben over het merk Grohe of geïnteresseerd zijn in een of meer producten van dit merk, dan is het altijd mogelijk om langs een van onze showrooms te komen. Daarnaast kun je ook altijd online contact opnemen via onze klantenservice.