Grohe Minta

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Grohe Minta keukenkranen

De keukenkraan van GROHE Minta brengt hoogstaande techniek samen met een fris en elegant design. De keukenmengkranen van deze serie zijn er met verschillende uitlopen; een ronde C-uitloop, een U-uitloop en een L-uitloop. Daarnaast zijn de keukenkranen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zowel met een chromen als RVS afwerking, als in een moderne zwarte kleur.

Een stijlvolle, kleine keuken betekent niet dat deze afbreuk hoeft te doen aan prestaties. Het eerste wat je zal opvallen aan de Minta kraan is de gladde, schone silhouet, ideaal voor een moderne keuken. De toegevoegde waarde zit vooral in de fantastische flexibiliteit. De hoge uitloop maakt het bijvoorbeeld erg gemakkelijk om potten en pannen te vullen. Dankzij de uittrekbare mousseur kun je bovendien eenvoudig reinigen en spoelen.

Uittrekbare handdouche

De Grohe Minta eengreepskraan is verkrijgbaar met een vaste of uittrekbare mousseur. Er zijn modellen waarbij de uittrekbare handdouche een omstelling heeft waarbij je kunt kiezen uit twee straalsoorten: een normale straal en een douchestraal. De hoge uitloop is erg praktisch bij het vullen van een grote pan of emmer. De uittrekbare handdouche maakt van het afspoelen van etenswaren en het schoonmaken van de gootsteen een eenvoudig karweitje. Daarnaast beschikken de Grohe Minta keukenkranen over een handige 360 graden draaifunctie.

De GROHE SilkMove technologie verzekert je van een soepele bediening. En dankzij de hoge draaibare uitloop kun je rekenen op veel gemak en flexibiliteit.

Advies

Heb je vragen of wil je het assortiment een keer in het echt bekijken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of kom langs in één van onze showrooms. Daar staan 6 dagen per week deskundige adviseurs klaar om je te voorzien van een passend advies.