Grohe Smartcontrol

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

GROHE Smartcontrol

Met de GROHE SmartControl kun je heel simpel je ideale douchestraal, watertemperatuur en watervolume instellen. Met een druk op of draai aan de knoppen creëer je jouw eigen douchebeleving. De geselecteerde instellingen worden opgeslagen, zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te stellen. Het geavanceerde douchesysteem is niet alleen makkelijk te bedienen het ziet er ook nog eens stijlvol uit. 

Inbouw

De GROHE SmartControl is er in een elegante inbouwversie die slechts 10 mm diep is. De knoppen steken maximaal 4,3 cm uit de muur. Naast de ruimte die deze inbouwversie bespaart is het ook nog een makkelijk schoon te maken. Daarnaast combineert het makkelijk met een breed scala aan hoofd- en handdouches. Er is een ronde en een vierkante variant verkrijgbaar met en zonder houder voor een handdouche en met of zonder thermostaat.

Combi-douchesysteem

De combisets van GROHE SmartControl zijn gecombineerd met verschillende hand- of hoofddouches waaronder de luxe Rainshower®.  Bij de comfortset is er geen glijstang, maar zijn de leidingen onzichtbaar in de muur weggewerkt. De Mono en Duoversies hebben bovendien een tray waarop je shampoo en douchegel kunt plaatsen.

Rainshower SmartControl

Voor een optimale douchebeleving is er de GROHE Rainshower SmartControl 360. Deze opbouwset heeft een XXL hoofddouche met naast een normale douchestraal een trio massagestraal en een regenstraal. De geïntegreerde GROHE TurboStat technologie houdt de temperatuur constant voor ultiem comfort en veiligheid.