Hansgrohe AXOR

Er is hierboven één product zichtbaar
Naar boven

Hansgroge Axor

Axor is een prachtige serie van Hansgrohe, een populair merk in de badkamer- en sanitairwereld. Bij Sanitairwinkel bieden we u daarom een uitgebreid assortiment van Hansgrohe, uiteraard aantrekkelijk geprijsd en met een aantal jaar garantie. Bij ons vindt u dan ook alles wat u nodig heeft voor in uw badkamer en toiletruimte, ongeacht uw budget.

 

Assortiment

Axor toont de diversiteit en de fascinatie van individuele levensstijlen in de badkamer - zo individueel en verschillend als de mensen zelf. Axor maakt mengkranen en douches die streven naar perfectie in functie en vorm. Van klassiek tot modern tot avant-garde, elke collectie en elk uniek product voor badkamer of keuken vertegenwoordigt de hoogste normen van ontwerp, technologie en fabricage. Gemaakt in samenwerking met internationaal gerenommeerde architecten en ontwerpers als Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola en Barber & Osgerby, zetten Axor-producten al meer dan 25 jaar de maatstaven voor innovatie, exclusiviteit en individualisering.

Contact

Het assortiment van Sanitairwinkel bestaat uit duizenden Hansgrohe producten. Deze variatie aan producten met een fraai design zorgen ervoor dat u gegarandeerd een product naar uw smaak kunt vinden. De artikelen van Hansgrohe vindt u met name terug in de categorieën kranen en douche. Zo vindt u bij ons onder meer Hansgrohe regendouches (onder meer de populaire Hansgrohe raindance serie), Hansgrohe douchepanelenHansgrohe kranen (onder meer wastafelkranen, inbouwkranen en thermostaatkranen), en zelfs Hansgrohe badkameraccessoires.

Wilt u liever onze producten bekijken in onze showroom of juist deskundig advies ontvangen van onze medewerkers? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Onze showrooms zijn 6 dagen per week geopend!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur