Hansgrohe Finoris

Hansgrohe Finoris

De Finoris collective is een innovatieve collectie van Hansgrohe. In de Hansgrohe Finoris collectie kun je met name wastafelkranen vinden, maar kun je ook enkele badkranen ontdekken. Hansgrohe is een Duits merk dat staat voor kwaliteit, innovatie en mooie designs. Drie aspecten die je wilt hebben in jouw droombadkamer.

De voordelen van de Hansgrohe Finoris kranen

De Hansgrohe Finoris kranen zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren, zodat je erg vrij kunt zijn in jouw ontwerpmogelijkheden. Je kunt kiezen uit chroom, mat wit en mat zwart. Sommige kranen uit de Hansgrohe Finoris collectie genieten van de innovatieve PowderRain-functie. Hiermee geniet je van een comfortabele straal die duizenden microdruppels verspreidt. Hierdoor weet je zeker dat je alles volledig schoon kunt maken. Ook kun je kiezen voor een spatarme laminaire kraan, die ideaal is voor standaard activiteiten, zoals tanden poetsen of een glas water pakken.

Hansgrohe Finoris gebruiksgemak

Verder kun je ook nog van meer gebruiksvriendelijkheid genieten, door te kiezen voor een Hansgrohe Finoris Flex kraan. Deze specifieke kranen genieten namelijk van een uittrekbare vuistdouche, die je tot wel 50 centimeter uit kunt trekken. Dit is met name erg handig voor als je jouw wastafel schoon wilt maken, of als je vlekken uit je kleding moet halen.

Vragen over Hansgrohe Finoris

Heb jij vragen over een kraan uit de Hansgrohe Finoris collectie, of wil je meer informatie hebben over een ander product op onze website? Twijfel dan niet en neem eenvoudig contact op met onze klantenservice. Je kunt ons altijd een email sturen en tijdens kantooruren kun je ook ons bellen of gebruik maken van de live-chat functie.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur