Hotbath Buddy

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45819 reviews

Hotbath Buddy

Hotbath is een onderneming die bestaat uit een klein internationaal team van specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp, kraanproductie en marketing. Hotbath staat ervoor om een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, dit toe te spitsen op de vraag van de markt en vervolgens te laten produceren.

Met de Hotbath Buddy heeft Hotbath een prachtige serie kranen, de Buddy is tevens ook een van de bekendste serie van Hotbath. Met ruim 70 verschillende producten in het assortiment, zit er altijd wel iets voor je bij. In deze serie van Hotbath vindt je al jouw kranen voor in jouw badkamer. Binnen deze geweldige serie vindt je kranen voor bad, douche, wastafel en zelfs voor in de keuken.

Kleuren en uitvoeringen

Binnen de Buddy-serie vindt je verschillende kranen in verschillende kleuren. Zo zijn er binnen deze serie kranen van chroom en geborsteld nikkel. De robuuste kranen van de Hotbath Buddy zijn dé finishing touch van jouw moderne badkamer, voor welke kleur of uitvoering je ook kiest.

Bij Sanitairwinkel vindt je de Hotbath Buddy van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Naast de Hotbath Buddy zijn bij Sanitairwinkel onder andere ook de populaire Hotbath Mate en Hotbath Cobber verkrijgbaar.

Advies

Kun je niet kiezen uit de verschillende kranen van de Hotbath Buddy? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers of bezoek één van onze showrooms. Daar staan 6 dagen per week deskundige adviseurs klaar om jou een passend advies te geven.