Binnenkijken bij De Huismuts - Donker & Luxe

Een badkamer die aanvoelt als een warme deken. Dat was het uitgangspunt van deze donkere badkamer van Rachel van Sas. Rachel kennen de meeste mensen als @dehuismuts op Instagram. Waar ze honderdduizenden mensen inspireert met content over interieur, het ouderschap en reizen. In haar slaapkamer creëerde ze een prachtige luxe badkamer waarmee ze een hotelgevoel wilde creëren. Hier kun je lezen welke producten ze gebruikte en wat haar inspiratie was.

Dit zijn de producten

huismuts
huismuts
huismuts
huismuts
huismuts
huismuts
huismuts
huismuts

Dit zijn de producten

huismuts
huismuts
huismuts
huismuts
huismuts
huismuts
huismuts
badkamer huismuts

Rachel kwam binnen bij een van onze showrooms. Ze was op zoek naar twee badkamers: een lichte voor haar kinderen en een donkere voor bij haar eigen slaapkamer. Hier lees je alles over de donkere badkamer die aan haar slaapkamer grenst!

Meer badkamers zien van De Huismuts? Hier lees je alles over de lichte badkamer die ze voor haar kinderen samenstelde.

Hotelgevoel

Wie wil er nou niet elke dag wakker worden in een prachtig ontworpen boetiekhotelkamer? Zo ook Rachel van De Huismuts. “Omdat we ervoor kozen om onze badkamer in onze slaapkamer te doen, wilde ik dat de ruimte me een heel warm gevoel zou geven. Het gevoel van een warme deken. Met dat idee heb ik gekozen voor de warme auberginekleur op alle wanden. En ik vond die zwarte tegels daar een hele mooie sfeer bij creëren. Dus daarom heb ik gekozen voor de zwarte tegels en de gouden kranen die daar mooi bij afsteken.”

badkamer huismuts
badkamer huismuts

Donkere kleuren

Naast de keuze voor de zwarte tegels aan de wand koos Rachel ook voor een donker badmeubel van INK, in de kleur koper eiken. “De wastafel wilde ik donker doen, hetzelfde als beneden in de lichtere badkamer. Omdat donker hout ook heel mooi staat bij de donkere muur en de donkere tegels. De badkamer en slaapkamer moesten cosy zijn. Vandaar de donkere warme kleuren.”

De donkere tegels werden achter de wastafel horizontaal geplaatst en in de doucheruimte verticaal. Net zoals in de lichtere badkamer van De Huismuts. “Er zijn zoveel manieren om rechthoekige tegeltjes te leggen. In mijn Pinterest-board zag ik vaak de tegeltjes rechtop terugkomen. Dus daar kwam ik uiteindelijk op uit voor de doucheruimte. Het is erg belangrijk om hier goed over na te denken! Een waskom of een kraan kun je later nog veranderen, maar de tegels niet!”

badkamer huismuts

Eenheid

Het creëren van eenheid is belangrijk bij de styling van een ruimte. Zo koos Rachel voor allerlei gouden elementen in de badkamer en slaapkamer. De gouden kleur van de kranen zijn doorgetrokken naar het bedieningspaneel bij het toilet en naar de toiletaccessoires zoals een gouden toiletrolhouder.

De zwarte tegeltjes achter de wastafel komen ook weer terug in de doucheruimte. Er is ook gekozen voor een zwart toilet en een zwarte radiator. Zo kun je ook met donkere kleuren nog een rustig gevoel creëren.

badkamer huismuts

Heeft de prachtige badkamer van De Huismuts jou geïnspireerd?

Twijfel dan niet langer en laat je droombadkamer waar maken! Onze adviseurs staan voor je klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw badkamer. Kom naar een van onze showrooms en laat je inspireren. Hieronder vind je de producten die gebruikt zijn in deze badkamer.

Het badmeubel (van INK in de kleur koper eiken) en de douchewand staan niet online, maar daar kun je naar vragen bij ons in de showroom!

Hieronder vind je alle producten zoals gezien bij De Huismuts. Bestel de producten nu eenvoudig online - tegen de beste prijs!