Binnenkijken bij Laura Ponticorvo

Met een baby op komst was het tijd voor een nieuwe badkamer. Laura en Ryan stelden hun droombadkamer samen. Ze kozen voor een prachtige nieuwe badkamer met een heerlijk zomers Ibiza-gevoel. En lekker veel opbergruimte. Kijk je mee?

binnenkijken bij Laura
binnenkijken bij Laura

Shop hier alle producten

binnenkijken bij Laura Ponticorvo

De verbouwing

Na het kopen van hun huis stond de badkamer 'ooit' op de agenda van Laura en Ryan. Nooit was het een prioriteit, dus ineens was het stel vijf jaar verder en was er nog niets aan de badkamer gedaan. En de badkamer begon eigenlijk steeds meer te irriteren. ‘Toen ik zwanger was, zeiden we: dit is de stok achter de deur. Zodra die kleine meid er is, willen we een schone, nieuwe, mooie badkamer. En zo gezegd, zo gedaan!’ Aldus Laura.

De stijl

In de badkamer kozen Laura en Ryan voor groene visgraattegels in combinatie met een betonlook tegel en rosé gouden kranen en accenten. ‘Ryan en ik waren een beetje aan het discussiëren over de kleurencombinatie. Toen heeft Lotte van Sanitairwinkel ons geadviseerd: zo zouden wij het doen. Uiteindelijk hebben we daar naar geluisterd en nu hebben we echt de meest perfecte badkamer voor ons!’

Het eindresultaat is een lichte en warme badkamer met een Ibiza-sfeer. Of zoals Laura het omschrijft: ‘Ik krijg er ibiza, summer, zen vibes van’. Hierdoor is de badkamer een perfect plekje geworden om lekker in te kunnen ontspannen.

binnenkijken bij Laura Ponticorvo
binnenkijken bij Laura Ponticorvo

De gekozen producten

Alle kranen en accessoires zijn in rosé goud en de radiator werd gekozen in de kleur zandsteen. Deze radiator heeft een perfecte warme kleur met een hele lichte glitter. Waardoor hij een warme sfeer geeft aan de ruimte. Voor Laura is de kleurencombinatie van roségoud met het houten meubel en de witte elementen erg geslaagd. Waarbij de spiegelende douchewand enorm handig is als extra spiegel in de badkamer.

Hoogtepunt in de badkamer is voor Ryan de douche-wc van Duravit. Perfect voor 'warme en schone billetjes'. Die eenvoudig te bedienen is met een afstandsbediening. ‘Een bidet naast een toilet neemt zoveel meer ruimte in beslag. Dit is heerlijk compact en modern!’. Ook voor Laura is de douche wc een ‘aanrader voor iedereen!’ Ze noemt als voordeel dat het heel hygiënisch en schoon is.

Opbergruimte

Opbergruimte was iets wat Laura en Ryan echt misten in hun oude badkamer. Het was dus belangrijk om dit probleem in de nieuwe badkamer op te lossen. Daarom kozen ze voor de mooie meubels van INK in de kleur zuiver eiken. De wastafelonderkast (120x52x45cm) heeft vier lades en er werd een bijpassende hoge kolomkast gekozen voor nog meer opbergruimte. Zo is er genoeg plek in de badkamer om alle benodigde spullen goed georganiseerd een plekje te geven. Zonder dat je iets verliest aan stijl.

Badkamervlog

Benieuwd naar bewegend beeld van de badkamer? Laura maakte een vlog over de verbouwing, die samenviel met haar bevallingsverhaal. De vlog bekijk je hiernaast!