Binnenkijken bij een luxe badkamer met ‘Hotel chic-gevoel’

In een prachtige villa kan natuurlijk een prachtige badkamer niet ontbreken. Met warme tinten is in deze badkamer een luxe sfeer neergezet. Een prachtige rustgevende ruimte om even helemaal zen te worden.

binnenkijken bij villa Rosmalen

Copyright: The Art of Living magazine, Jurrit van der Waal.

binnenkijken bij villa Rosmalen

Shop hier alle producten

binnenkijken bij villa Rosmalen

Warme combinatie

De badkamer is ingericht met goudkleurige kranen van Brauer en de mooie waskommen van Saniclass Pesca Limone. Deze combinatie geeft een heerlijke luxe sfeer aan de ruimte. Met de toevoeging van zwart, hout en warme grijstinten krijgt de ruimte een warme uitstraling. In de doucheruimte zijn de goudkleurige kranen gecombineerd met een inbouwnis van Brauer in dezelfde kleur. Ideaal om op een mooie manier je flesjes shampoo en zeep neer te kunnen zetten. Zo is de doucheruimte praktisch, maar ook een genot voor het oog.

Rust en luxe

De goudkleurige kranen en de waskommen in goud en groen geven de ruimte een luxe uitstraling. Verder is gekozen om de badkamer rustig te houden met beton ciré op de wanden en op de vloer. De houtlook pilaren zijn ook aan de buitenkant van het huis te vinden. Zo is de badkamer echt onderdeel van het geheel.

binnenkijken bij villa Rosmalen
binnenkijken bij villa Rosmalen

Ibiza-stijl

Het moderne huis is helemaal ingericht in de warme Ibiza-stijl. ‘We hebben een bijzondere band met Ibiza,’ vertelt de bewoonster. ‘Elk jaar gaan we daar enkele weken naartoe en ooit kopen we er misschien een buitenverblijf, maar tot die tijd proberen we het “Ibiza”-gevoel naar ons eigen huis te halen.’ En dat is goed gelukt met de goudkleurige accenten in de badkamer.

Inspiratie

Voor de inrichting van het huis voelden de bewoners zich niet gebonden aan één specifieke stijl. ‘Ik ben een fanatiek zoekster op Pinterest naar meubelen, decoratie of woonaccessoires. Ons gaat het er slechts om of dingen en kleuren bij elkaar passen en bijdragen aan de sfeer van de woning.’

Meer van dit huis kun je zien in The Art of Living magazine jaargang 21 - 5 - 2021 en op Instagram via @indalu_interieur.

binnenkijken bij villa Rosmalen