Binnenkijken bij modern chic van Lasut en Braun

Een prachtige badkamer in modern chique stijl. Interieurarchitectenbureau Lasut en Braun ontwierpen deze badkamer voor hun opdrachtgevers in Amsterdam. Er werd gekozen voor lichte tinten met een warm accent.

binnenkijken bij moderne badkamer lasut en braun

 

binnenkijken bij moderne badkamer lasut en braun

Shop hier alle producten

binnenkijken bij moderne badkamer lasut en braun

Duurzaam

De wens van de opdrachtgevers was om zo duurzaam mogelijk te verbouwen. Daarom was hergebruik belangrijk. Het slopen verliep zorgvuldig zodat ook het sanitair en de koperen leidingen intact bleven en konden worden hergebruikt. Er werden veel natuurlijke materialen gebruikt om de woning weer op te bouwen.

binnenkijken bij moderne badkamer lasut en braun

De stijl

Elke ruimte in dit huis in Amsterdam werd zo ingericht met ingetogen chic als doel. Er werd daarom bewust voor veel wit gekozen. In de badkamer werden enorme tegelplaten met doorlopend patroon gebruikt in de natte ruimtes. Deze geven de badkamer een prachtig chique uitstraling. Dit combineerden Lasut en Braun met natuurlijke materialen en organische vormen.

In de doucheruimte werden twee RVS regendouches aan het plafond gemonteerd. Hiermee werd een heerlijke luxe dubbele douche gecreëerd. Er werd voor maatwerk douchewanden gekozen om de doucheruimte naar eigen wens te kunnen omsluiten. Als douchegoot werd er een tegelgoot gekozen die mooi wegvalt in de vloertegel.

Design: Lasut en Braun
Foto's: Fotodrent

Lasut en Braun

Van je badkamer of woning een bijzonder project maken? Laat dat maar over aan Lasut en Braun! Feikje Lasut en Anne Braun, oprichters van Lasut en Braun, zijn ontwerpers die veelzijdige, ervaringsgerichte omgevingen creëren.

Ze ontwerpen interieurs voor zakelijke en particuliere klanten en werken regelmatig turn-key. Ze kenmerken zich door hun provocerende concepten en een expressieve "STORY".

Ga naar 'Selected by Lasut en Braun'
binnenkijken bij moderne badkamer Lasut en Braun