Binnenkijken bij Roel & Suzanne

Over prachtige badkamers gesproken... Deze van Roel en Suzanne spant de kroon! De badkamer bevindt zich in een oude boerderij die Roel en Suzanne compleet gerenoveerd hebben. Een hele klus, maar het eindresultaat is iets waar ze trots op kunnen zijn. De unieke badkamer is een fraaie mix van modern en landelijk, waarbij de karakteristieke uitstraling van de boerderij niet verloren is gegaan. Geen betere plek om de dag te beginnen, toch?

Binnenkijken bij Roel & Suzanne

Tijdloos en toch modern

Oude boerderijen hebben een bepaalde uitstraling die nooit uit de mode raakt. Denk daarbij aan de houten constructie die elke ruimte een landelijke en warme look geven. Door deze karakteristieke uitstraling in stand te houden en daar een houten badkamermeubel en vloer aan toe te voegen, heeft de badkamer een tijdloos uiterlijk. In plaats van deze landelijke uitstraling door te trekken naar de hele badkamer, hebben Roel en Suzanne gekozen voor een aantal moderne elementen. De grijze wandtegels in de douche en het toilet, bijvoorbeeld, maar ook de mat zwarte douche en de donkere inbouwkranen. Een gedurfde keuze, maar de badkamer is uiteindelijk een perfecte en unieke mix van twee compleet verschillende stijlen!

Binnenkijken bij Roel en Suzanne
Binnenkijken bij Roel en Suzanne
Binnenkijken bij Roel en Suzanne
Binnenkijken bij Roel en Suzanne

Ruim en minimalistisch

De originele badkamer zat op een andere plek in de boerderij en was een stuk kleiner. Zonde van alle ruimte, vonden Roel en Suzanne. De nieuwe badkamer is daarom een stuk groter, maar bevat niet veel meer onderdelen. Roel en Suzanne hebben het eenvoudig en minimalistisch gehouden, met alleen de noodzakelijke onderdelen: een toilet, badkamermeubel, inloopdouche en een bad. Voor alle onderdelen is echter wel de ruimte genomen. De inloopdouche is bijvoorbeeld erg groot en er is gekozen voor een vrijstaand bad met losse kraan. Op deze manier krijgen alle prachtige onderdelen die aandacht die ze verdienen en blijft de badkamer toch een oase van rust.

Binnenkijken bij Roel en Suzanne
Binnenkijken bij Roel en Suzanne

Uniek badkamermeubel

Alhoewel de meeste producten uit deze prachtige badkamer van Sanitairwinkel komen, heeft Roel het badkamermeubel zelf gemaakt. Zijn eigen bedrijf V&S Authentiek Bouwen specialiseert zich in landelijke bouwwerken in oorspronkelijke stijl, met gebruik van authentieke materialen. Dit houten badkamermeubel is dan ook exact op maat gemaakt en past perfect bij de gebinten in de ruimte. Het meubel laat zien dat traditioneel vakmanschap perfect samengaat met moderne technieken en gereedschappen: een echte eyecatcher in deze fantastische badkamer!