Binnenkijken bij Sanny & Jorg

Een plekje voor jezelf in de stijl van Wes Anderson

Even helemaal tot jezelf komen in de badkamer van Sanny en Jorg. Waar een Wes Anderson-film en een boetiekhotel samenkomen tot een prachtig kleurrijk geheel. Met enkele art deco-invloeden, zoals het behang op het toilet en de prachtige gouden Astro-lampen in de badkamer. Lees hier meer over hoe de badkamer en het toilet van Jorg en Sanny tot stand kwam. Onderaan het artikel vind je een lijst met alle producten.

Dit zijn de producten

sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny en jorg

Dit zijn de producten

sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
sanny jorg
badkamer sanny en jorg

Over Sanny en Jorg

Sanny en Jorg zijn een powerkoppel met een grote following op Instagram en YouTube. Met hun kanalen @sannyzoektgeluk en @Jorgruis helpen ze graag anderen om hun positiviteit, zelfverzekerdheid en bewustzijn te vergroten. Zelf vinden ze hun geluk en rust in hun nieuwe huis. De verbouwing werd iets groter dan vooraf gepland, maar inmiddels genieten ze van hun kleurrijke nieuwe badkamer en toilet.

Badkamer inspiratie

Inspiratiebron voor de roze badkamer? Dat zijn naast designhotels de films van regisseur Wes Anderson. Bekend om zijn stijlvolle films in prachtige kleuren. Door de film The Grand Budapest Hotel (2014) en het Hyatt hotel in Amsterdam kwamen Sanny en Jorg op het idee van de roze badkamer met Escher-vloer.

“Wes Anderson gebruikt hele gave kleuren in zijn films. Zijn films hebben een cinematografische stijl die we echt prachtig vinden. Daar wilden we wat mee. Je ziet vaak op Pinterest hele vette badkamers in zwarte en witte kleuren, maar dat was niet wat wij wilden. Nu we naar een groter huis verhuisden konden we echt losgaan op de inrichting. De kinderen hebben hun eigen badkamer, dus voor onze badkamer hoefden we geen rekening te houden met hen qua praktische zaken. Dus nu is heel veel roze: de muren, deuren en het plafond. We begonnen met het idee om roze te combineren met groen, maar uiteindelijk is dat een grijze tegel geworden omdat de combinatie met groen toch te donker werd.”

badkamer sanny en jorg

Inrichten

Het inrichten van dit nieuwe huis ging voor de twee iets minder harmonieus dan in voorgaande huizen. Waar ze voorheen makkelijk apart van elkaar dingen kozen die altijd heel goed bij elkaar pasten, kwamen ze nu veel vaker met iets wat de ander écht niet mooi vond. De oplossing was om eerst apart van elkaar een eigen Pinterest-board te maken voor de badkamer en wc met alles wat ze mooi vonden. Daarin hebben ze samen de rode draad gevonden voor hun stijl.

Wil je net zo inrichten als Jorg en Sanny? Dan begin je bij een object en bouw je daar de hele ruimte omheen. Voor het toilet hadden de twee een geweldig behang, waarna de overige producten erbij zijn gezocht. In de badkamer begonnen ze met het badmeubel van HR badmeubelen* met de roze tegels van vtwonen (met voegkleur Manhattan Grey) en daar werd de rest bij gezocht.

badkamer sanny en jorg

Plek voor jezelf

De badkamer is echt een belangrijke plek geworden voor Jorg en Sanny. “We hebben in een jaar tijd twee kinderen gekregen, waardoor wij sindsdien nagenoeg geen nacht doorslapen. Vandaar dat de badkamer echt van ons is. De kinderen mogen er natuurlijk wel komen, maar als de deur dicht gaat dan is het echt een plek om tot jezelf te komen. Dat is waar we de badkamer op hebben ingericht. Een aangename plek voor onszelf, waar we kunnen mediteren of ademhalingsoefeningen kunnen doen. Dat is heel belangrijk voor ons, ook omdat we veel bezig zijn met onze mindset.”

badkamer sanny en jorg

TIP

“Bedenk goed wat je praktisch met een ruimte doet. Dit klinkt misschien heel logisch voor sommige mensen, maar ik keek altijd naar het plaatje, naar de stijl. Maar het is echt heel belangrijk dat je vooraf weet waar de stopcontacten zitten, of je met meerdere mensen tegelijkertijd in de badkamer moet zijn, of je een speaker in het plafond wilt laten installeren. Al deze dingen zijn prima in de bouwfase aan te pakken, maar kunnen achteraf voor problemen zorgen. Wij wisten dat we vaak tegelijkertijd in de badkamer bezig zouden zijn, dus hebben we een dubbele wasbak met een grote spiegel gekozen.”

Shop hieronder alle producten

Hieronder vind je alle producten die Sanny en Jorg bij ons kochten.

*De wastafelkast is van HR badmeubelen en helaas niet online verkrijgbaar, maar wel via onze showroom! Model: NewWave Momentum 160x35x45cm met twee push2open lades in de kleur grijs eiken. Informeer naar deze kast in een van onze showrooms, of nu via ons advies op afstand!