De favorieten van... Kylie

stylist page Kylie

“Door goed te luisteren naar je wensen stel ik een moodboard samen. Ik durf veel qua kleuren- en materialencombinaties, waardoor jij extra ideeën opdoet. Door al die ideeën te koppelen krijg je uiteindelijk een interieur die echt bij jou past.”

Voor Kylie, werkzaam als verkoopadviseur en styliste in onze showroom in Eindhoven, is interieurstyling heel persoonlijk. “Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden dat het moeilijk wordt om de knoop door te hakken. Ik haal mijn voldoening uit ideeën bedenken waar je zelf nooit aan had gedacht.” Kylie staat graag voor je klaar bij het samenstellen van kleuren en materialen. “Ik hou vooral van out of the box denken, waardoor je een unieke badkamer krijgt die helemaal in jouw stijl past.”

Volg Kylie op Instagram via: @homedesignbykee

Bekijk hieronder haar favorieten.

Mijn favoriete producten

stylist page Kylie

Mijn favoriete moodboard

VINTAGE KOPER

‘‘Dit moodboard straalt voor mij luxe en warmte uit. Er zijn veel verschillende materialen gebruikt maar toch vormt het een eenheid. ’’

Bekijk dit moodboard
stylist page Kylie

Mijn favoriete badkamer

JAPANDI-BADKAMER BISERKA

‘‘De Japandi stijl is bijna niet meer weg te denken in de interieurwereld van nu. Het geeft een echt welness gevoel waar je helemaal in tot rust kan komen.’’

Bekijk deze badkamer
stylist page Kylie

Advies nodig?

Kylie is te vinden in onze showroom in Eindhoven. Wil jij graag advies voor jouw badkamer, maak dan een afspraak en kom eens langs!

Maak een afspraak

Op zoek naar meer inspiratie?

Ga net als onze stylisten eerst op zoek naar wat je mooi vindt. Bezoek onze inspiratiepagina.