Industrieel toilet

Een industrieel toilet is een mooie toevoeging in huis. De industriële stijl vind je tegenwoordig op veel plekken terug. En deze trend kun je ook zeker gebruiken in je toiletruimte. Het gebruik van donkere kleuren, ruwe en stoere materialen gecombineerd met moderne meubels geven een stoere look aan de toiletruimte. De stijl is veelzijdig en eenvoudig aan te passen naar jouw persoonlijke smaak.

Bekijk deze industriële toiletruimtes

Bezoek één van onze showrooms

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw droomtoilet? Onze verkoopadviseurs staan voor jou klaar! Onder andere door het samenstellen van een moodboard op onze inspiratietafel kun je jouw favoriete producten bij elkaar leggen om een goed beeld te krijgen van het resultaat.

Bekijk dichtstbijzijnde showroom
Industrieel toilet

Zwarte accenten voor een industrieel toilet

Als je aan de industriële stijl denkt, dan denk je natuurlijk aan mat zwart. Zwarte kranen en accessoires zijn perfect voor een industrieel toilet. De combinatie van al deze zwarte elementen zorgt voor een stoere sfeer in het kleinste kamertje. Al helemaal in combinatie met een betonlook tegel.

Fontein

Combineer zwarte accessoires en kranen bijvoorbeeld met een fonteinsetje van beton. Beton en betonlook is een populaire keuze in de industriële stijl. Het voordeel van beton is dat het makkelijk schoon te maken is en er ook strak uit ziet. Ideaal dus voor in een industrieel toilet.

Industrieel toilet

Verschillende combinaties mogelijk voor een industrieel toilet

Tegels zijn de basis voor een industrieel toilet. Kies bijvoorbeeld betonlook tegels voor een stoere en robuuste look. Of ga voor houtlook tegels voor een warme sfeer aan de ruimte. Die in combinatie met zwart een stoer tintje krijgt.

Industrieel toilet

Industriële toilet accessoires

Wil je toch een industriële look in het toilet maar geen te donkere ruimte? Dan zijn lichte tegels in combinatie met zwarte accessoires en meubels een goede oplossing. Door de lichte tegels oogt de ruimte nog steeds ruim en geven de zwarte accenten een industriële look.

Advies over een industrieel toilet?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze industriële toiletruimte? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden er allemaal nog meer zijn? Neem dan een kijkje bij de andere toiletruimtes óf kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van jouw ideale toiletruimte!

Shop industrieel sanitair voor het toilet

Ben je geïnspireerd geraakt? Bekijk dan hieronder met welke producten je aan de slag kunt gaan voor jouw industriële toilet.

Industrieel toilet

Betonlook tegels

Vormen dé basis van jouw toiletruimte.

Bekijk producten
Industrieel toilet

Industrieel zwart toilet

Robuust en stoer, en eens iets anders dan wit!

Bekijk producten
Industrieel toilet

Zwart bedieningspaneel

In elke toiletruimte biedt dit een strakke en moderne oplossing.

Bekijk producten
Industrieel toilet

Zwarte industriële fonteinset

Deze eyecatcher mag niet ontbreken in een industriële toiletruimte.

Bekijk producten
Industrieel toilet

Decor tegels industriële stijl

Geven een prachtig contrast met zwart sanitair.

Bekijk producten
Industrieel toilet

Zwarte industriële toiletaccessoires

Geven je toiletruimte die industriële touch.

Bekijk producten