Klassiek toilet

Een klassiek toilet is nooit fout. Deze stijl is tijdloos en chic dankzij de combinatie van klassieke elementen en luxe details. Een klassieke stijl is ook makkelijk te combineren met elementen van andere stijlen. Zo kun jij je eigen unieke draai geven aan je klassieke toilet!

Bekijk deze klassieke toiletruimtes

Kleuren en materialen voor een klassiek toilet

Een klassiek toilet bevat meestal rustige kleuren met een dominante witte basis. Deze lichte basis geeft je verschillende voordelen. Zo oogt jouw toiletruimte hierdoor groter en heb je veel mogelijkheden om te combineren. Verder heeft een klassiek toilet een rustige uitstraling, die jarenlang in de mode blijft. Om de ruimte wat warmte te geven, kun je dit prima combineren met houten elementen of tegels met een pastelkleurtje. Dit geeft net iets extra’s aan jouw klassieke toilet en laat jouw eigen stijl doorschijnen.

Bezoek één van onze showrooms

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw droomtoilet? Onze verkoopadviseurs staan voor jou klaar! Onder andere door het samenstellen van een moodboard op onze inspiratietafel kun je jouw favoriete producten bij elkaar leggen om een goed beeld te krijgen van het resultaat.

Bekijk dichtstbijzijnde showroom

Accessoires voor een klassiek toilet

Wanneer je wit als basis gebruikt komen accessoires extra goed tot hun recht. In een klassieke toiletruimte passen kranen in de kleur chroom erg goed. Zo behoud je de rust, maar voeg je toch een mooie eyecatcher toe. Verder heb je ook een wc-borstel en wc-rolhouder nodig in jouw toiletruimte en voor een harmonieuze klassieke look kun je gaan voor accessoires in dezelfde kleur om de stijl helemaal door te trekken. Ook heb je de mogelijkheid om te gaan voor een spannend contrast door voor toiletaccessoires in een andere kleur te kiezen.

Klassieke fontein toilet

Het fonteintje is een belangrijk onderdeel van een klassiek toilet. Kies voor een glanzende witte wasbak met wederom een kraan en sifon in de kleur chroom. De glanzende look van een fonteintje zorgt voor een elegante uitstraling. Terwijl de chromen kraan en sifon op subtiele en stijlvolle wijze de aandacht op zich trekken. Deze kleurencombinatie zorgt voor een tijdloze look in jouw klassiek toilet en is de perfecte toevoeging voor deze stijl.

Advies

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een klassieke toiletruimte? Neem dan een kijkje bij onze andere toiletruimtes óf kom langs in één van onze showrooms. Wij helpen jou graag bij het verwezenlijken van jouw ideale toiletruimte!

klassiek toilet

Witte bedieningsplaat

Een prachtig alternatief voor chroom.

Bekijk producten
klassiek toilet

Witte toiletaccessoires

Geven een rustige uitstraling en creëren eenheid met de witte tegels.

Bekijk producten

Moodboard Maagdelijk Wit

Deze presentatie sluit goed aan bij de klassieke stijl. Zo vind je nog meer inspiratie voor je klassieke toilet!

Bekijk dit moodboard
klassiek toilet