TOPLIJST - Budget badkamer koopjes

Een nieuwe badkamer loopt vaak flink in de kosten en het budget wordt uiteindelijk vaak overschreden. Het sanitair alleen is al een grote uitgave, maar bijvoorbeeld ook het aanleggen van de elektriciteit is prijzig. Bovendien komen daar soms nog onvoorziene kosten bij, zoals de afvoeren en leidingen van het water. Al met al is een nieuwe badkamer of een verbouwing van jouw badkamer dus vaak een grote kostenpost. Hoe fijn zou het daarom zijn als je flink kunt besparen op het sanitair? Wij geven je graag een aantal tips hoe je de kosten van je badkamer omlaag brengt!

Waterbesparend sanitair bespaart ook kosten

In de badkamer kun je flink besparen op het waterverbruik. De meeste grote merken hebben tegenwoordig veel waterbesparende producten in het assortiment, zoals douchekoppen en kranen. Met een waterbesparende douchekop verbruik je bijvoorbeeld tot wel 60% minder water, zonder dat je aan comfort hoeft in te leveren. Wel zo fijn voor de portemonnee en het milieu! Zorgen over de prijs van waterbesparend sanitair? Niet nodig, veel van onze huismerken hebben ook waterbesparende producten in de collectie!

Duurzaam sanitair uiteindelijk goedkoper

Hoe langer je met je sanitair doet, hoe goedkoper het sanitair in verhouding is. Wij raden je daarom aan om voor duurzame materialen te kiezen als je graag kosten wilt besparen. Keramiek is bijvoorbeeld bijzonder duurzaam, net zoals (natuur)steen. Sanitair gemaakt van deze materialen gaat jarenlang mee én ziet er prachtig uit. Een win-winsituatie, toch? Wij raden je wel aan om te kiezen voor producten die niet erg trendgevoelig zijn. Het zou namelijk zonde zijn als het sanitair na enkele jaren nog in perfecte staat verkeert, maar je er al op uitgekeken bent. Zo wordt een wat duurdere badkamer van hoge kwaliteit na een aantal jaren toch nog een soort van budget badkamer.

Huismerken voor een budget badkamer

Duurzaam en waterbesparend sanitair scheelt je op de lange termijn kosten. Als je echter geld op de korte termijn wilt besparen, zou je kunnen kijken naar sanitair van onze huismerken. Adema en Saniclass worden bijvoorbeeld exclusief verkocht bij Sanitairwinkel, waardoor wij ze tegen een lagere prijs kunnen aanbieden. Dat betekent echter niet dat de kwaliteit minder is. Sterker nog, producten van deze merken hebben een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo koop je een budget badkamer met goede kwaliteit sanitair. Wil je graag wat meer advies ontvangen over onze huismerken? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms!

Bovenstaande tips goed doorgelezen? Bekijk hieronder dan onze top10 budgetkoopjes! Naast aanbiedingen hebben wij namelijk ook standaard laaggeprijsde producten. Onze showrooms hebben bovendien een speciale koopjeshoek met showroommodellen en outletproducten. De artikelen hieronder zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat de kwaliteitsgarantie gewaarborgd blijft. Op die manier biedt Sanitairwinkel binnen elk budget een nieuwe badkamer aan!

1.

Hansgrohe Logis 1 gats wastafelkraan 190 chroom

Levering: binnen 3 dagen
Gratis thuisbezorgd
126,70
3.

Saniclass Alu spiegel 80x70cm zonder verlichting rechthoek aluminium

Te zien in showroom:
Levering: binnen 3 dagen
Bezorging/afhalen volgens afspraak
91,20
4.

Best Design Class fonteinset 34x29cm compleet wit

Te zien in showroom:
Morgen in huis
Gratis thuisbezorgd
139,95
5.

Xellanz Eco douchegoot met flens 60x7x6.7cm ondiep met zijuitloop RVS

Te zien in showroom:
Levering: binnen 3 dagen
Gratis thuisbezorgd
135,-
6.

Royal Plaza Freya spiegel 90x80cm zonder verlichting

Levering: binnen 3 dagen
Gratis thuisbezorgd
203,95
7.

Wiesbaden inbouw-uitloop rond 20cm 1/2'' chroom

Levering: binnen 3 dagen
Bezorging/afhalen volgens afspraak
67,99
8.

Hotbath Dude opbouw fonteinkraan schuin chroom

Te zien in showroom:
Levering: binnen 1 week
Gratis thuisbezorgd
155,-
9.

Adema Bella kolomkast 35x35x160cm 2 deuren wit

Levering: binnen 3 dagen
Gratis thuisbezorgd
285,80