TOP 10 | Tegels industriële badkamer

Industrieel is hot! In de woonkamer, maar ook zeker in alle andere ruimtes van het huis. Wil je graag een industriële badkamer? Begin dan bij de basis. Deze bestaat uit de wanden en vloer: ze vormen de achtergrond van de rest van het sanitair. Kies hier de juiste tegels voor een industriële badkamer. Tegels in industriële stijl zijn in alle soorten en maten te verkrijgen, waarmee je snel die stoere uitstraling aan je badkamer geeft. Bovendien bieden tegels ook nog veel andere voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat. Lees hier meer over industriële tegels!

Bij de industriële stijl denken we aan stoer en robuust. Met veel natuurlijke materialen. Ruwe tegels zijn dus de perfecte ondergrond om je industriële badkamer op te bouwen.

Warme voeten

Tegels voelen van nature erg koud aan, maar ze zijn zeer geschikt voor het geleiden van warmte. Tegels vormen daarom de perfecte vloer voor vloerverwarming. Vloerverwarming zorgt ervoor dat je gehele badkamer opwarmt (en ook langer warm blijft), waardoor een radiator niet meer nodig is. Daarmee bespaar je energie én ruimte.
 

Tegels in industriële stijl zijn eenvoudig te onderhouden

Als je op zoek bent naar een eenvoudig te onderhouden badkamer zijn keramische tegels de juiste keuze. Deze tegels zijn namelijk bestand tegen hitte, vlekken en water. Als je dus iets laat vallen of iets heets als een stijltang laat liggen, is dat geen probleem oor de vloer. Tegels vergen daarom relatief weinig onderhoud, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld laminaat. Wel dien je op te letten met natuursteen: dat staat fantastisch in een industriële badkamer, maar moet wel geïmpregneerd worden.
 

Fraai design van industriële tegels

Het is natuurlijk mooi meegenomen dat tegels comfortabel en eenvoudig te onderhouden zijn, maar het oog wil ook wat. Met robuuste, onafgewerkte tegels geef je je badkamer direct een stoere en industriële look. Tegels zijn bovendien bijzonder duurzaam, waardoor je er jaren mee vooruit kunt. Als je de kleur van de tegels dus wat neutraler houdt, passen de tegels ook bij andere stijlen. Mocht je dan over 10 jaar uitgekeken zijn op de industriële look, dan kun je eenvoudig switchen van stijl.
 
Wij hebben de mooiste robuuste tegels vast op een rij gezet. Als je nog vragen hebt, kunt je altijd contact opnemen met onze klantenservice: zij voorzien je graag van onafhankelijk en deskundig advies!