De trend: Koperkleurig sanitair

Een koperen kraan is perfect om een warme sfeer te brengen naar je badkamer, toilet of keuken. Geen wonder dus dat we deze kranen steeds vaker zien in de badkamers van onze klanten. Zie hieronder de mogelijkheden op het gebied van koperkleurig sanitair en gebruik van koper in de badkamer.

Koper sanitair

In de bovenstaande voorbeelden is te zien hoe koper sanitair gecombineerd kan worden in de badkamer. Koper is met veel kleuren te combineren. Koperkleurige kranen passen heel goed bij donkere industriële badkamers, maar ook bij zachtere en lichtere kleuren zoals marmer. Naast koperkleurige kranen kan deze kleur vaker gebruikt worden in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan de bevestiging en omlijsting van de douchewand of aan koperkleurige accessoires. Accessoires zoals handdoekhaken, nissen en zeephouders zijn ook in koper beschikbaar. Bekijk alle koperkleurige badkamer accessoires!

Badkamer pimpen met koper

Wil je koper in de badkamer maar ben je nog heel tevreden met je huidige badkamer? Een volledige verbouwing is natuurlijk niet nodig om koper toe te kunnen passen in de badkamer. Vervang bijvoorbeeld alleen de kranen, bevestig een koperen drukplaat bij het toilet en voeg wat koperkleurige accessoires toe. Zo breng je koper in de badkamer en krijgt de ruimte meteen een kleine opknapbeurt. Een grote verbouwing en investering zijn dus zeker niet nodig!

koper sanitair

Koperen kraan in de badkamer

Koperkleurige kranen zijn goed te combineren met verschillende kleuren en stijlen. Ga voor zacht klassiek door te kiezen voor zachte marmerlook tegels. Kies voor accenten van hout om een Scandinavische stijl te creëren. Of ga voor een modern contrast door koperen kranen te combineren met een donkere betonlook tegel. Ga in onze showrooms zelf aan de slag aan onze inspiratietafel om de perfecte combinatie voor jouw badkamer te maken. Maak een afspraak als je zeker wilt weten dat een verkoopadviseur tijd voor je heeft.

Afspraak maken