Jaga Tempo

Jaga Tempo

In totaal bieden wij 750 producten aan uit de Jaga Tempo collectie. De Jaga Tempo bestaat voornamelijk uit designradiatoren. De producten delen dus dezelfde functie, maar het ontwerp kan verschillen. Naast de designradiatoren kun je ook nog verschillende vrijstaande radiatorconvectoren vinden in deze collectie.

De radiatoren uit de Jaga Tempo collectie lijken allemaal redelijk erg op elkaar. Zo zijn ze allemaal wit en genieten ze van enkele groeven aan de voorkant en zit er aan de bovenkant een rooster. In deze stijlvolle bekleding zit de Low-H2O technologie, wat zorgt voor energiezuinige verwarming en dankzij de vormgeving wordt dit nog extra versterkt. Het gevolg hiervan is dat je kunt genieten van een zeer hoge warmteafgifte, zonder dat je onnodige energie verbruikt.

Jaga Tempo producten

Het verschil van de producten zit hem voornamelijk in de grootte en in de wattcapaciteit van de radiatoren. De perfecte grootte van een radiator hangt af van verschillende aspecten, zoals jouw persoonlijke voorkeur en de grootte van jouw kamer.

De Jaga Tempo radiatoren zijn minstens 40 centimeter breed en kunnen maar liefst drie meter breed zijn. De verschillen in de hoogte zijn ietwat minder groot; je kunt kiezen uit hoogtes tussen 20 en 90 centimeter.

Wat betreft de wattcapaciteit, is het van belang dat je kijkt naar de grootte van jouw ruimte. Heb je een grote ruimte, dan heb je een hoge wattcapaciteit nodig. Is je ruimte wat kleiner, dan kun je gebruik maken van een radiator met een lagere wattcapaciteit.

Houd hier rekening mee

Voordat je jouw Jaga radiator gaat aanschaffen, is het van belang dat je kijkt naar de plek waar de aansluiting zit. Het is namelijk van belang dat dit goed past bij de situatie in jouw ruimte. De aansluiting kan op bijna alle plekken van de Jaga Tempo radiator zitten, dus het is van belang dat je hier goed naar kijkt.

Vragen over Jaga Tempo

Mocht je vragen hebben over een Jaga Tempo radiator, of over een ander product op onze website, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons vriendelijke klantenserviceteam helpt je graag verder op weg en zal al jouw vragen beantwoorden. Ook kun je op bezoek komen bij één van onze showrooms. Dan kun je een face-to-face gesprek aangaan met één van onze verkopers en de Jaga Tempo radiatoren in het echt bekijken.