Staande badkraan

Vrijstaande badkranen

Wat is een vrijstaande badkraan?

Een vrijstaande badkraan is een badkraan die los is geplaatst naast uw ligbad. Vrijstaande badkranen zijn daarom ideaal in combinatie met vrijstaande baden. Een vrijstaand ligbad in combinatie met een vrijstaande kraan geeft uw badkamer een prachtige, ruimtelijke uitstraling. Wanneer de baduitloop of badmengkraan aan uw vloer is gemonteerd, kunt u zelf de plaats van het bad en vrijstaande badkraan kiezen. Dit geeft u meer vrijheid om uw badkamer in te richten zoals u dat wil.

Soorten vrijstaande badkranen

Bij Sanitairwinkel hebben we een breed assortiment aan vrijstaande badkranen, zodat u altijd de geschikte badkraan voor uw badkamer vindt. Bij ons kunt u ook kiezen voor een thermostaatkraan. Bij een thermostaatkraan gebruikt u maar 1 knop, waardoor het water niet te warm of te koud kan zijn. Een thermostaatkraan draagt daarom bij aan het comfort van uw vrijstaande badkraan.

Design vrijstaande badkranen

Sanitairwinkel biedt u vrijstaande badkranen in veel verschillende designs. Een ligbad met vrijstaande badkraan past namelijk perfect in een moderne badkamer, maar ook zeker in een badkamer met een klassieke uitstraling. Ons brede assortiment vrijstaande badkranen biedt u daarom de mogelijkheid om uw badkraan volledig af te stemmen op de rest van uw badkamer, zoals op uw douchecabine of badkamermeubel.

Een vrijstaande badkraan kiezen

Vindt u het lastig om op basis van een afbeelding te beslissen of de vrijstaande badkraan in onze webshop in uw badkamer past? Dan nodigen wij u graag uit in één van onze showrooms en beantwoorden daar ook van harte uw eventuele vragen. Als u nog andere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of het contactformulier op de website invullen. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur