Bad 170x70 cm

Bekijk ons uitgebreid aanbod baden in de afmeting 170x70 cm. De 170x70 cm baden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vormen. Daarnaast heb je de keuze uit diverse merken zoals Bette, Villeroy & Boch en Duravit. Bestel je nieuwe douchebak eenvoudig online of bezoek een van onze showrooms voor deskundig advies.

Resultaten 0-24 van 125

Diverse materialen

De baden 170x70 zijn vooral verkrijgbaar in de kleur wit. Samenhangend met de kleur van het bad is het materiaal. Hierin kun je kiezen tussen acryl, quaryl, plaatstaal en solid surface baden. Het meest voorkomende materiaal is acryl, omdat deze eenvoudig schoon te maken is, redelijk warm aanvoelt en behoorlijk stroef is. Alle materialen hebben diverse voor- en nadelen, en de keuze voor het materiaal is dan ook deels een visuele keuze.

Kwaliteit en design

Sanitairwinkel biedt baden van verschillende merken, zoals Bette, Duravit en Villeroy & Boch. De ligbaden zijn allen van hoogwaardige kwaliteit en met verrassende designs. Met het brede assortiment van Sanitairwinkel is er altijd een bad 170x70 dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Bad 170x70 kopen?

Heb je nog vragen over het ligbad 170x70? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms. Laat je inspireren! Al onze medewerkers voorzien je graag van onafhankelijk en deskundig advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur