Bad op pootjes

Bad met pootjes

Ben je op zoek naar een bad met een nostalgische maar vooral hele chique uitstraling? Dan ben je op de goede pagina terecht gekomen. Want wat is er nou chiquer dan een bad op pootjes?

Vrijstaande baden met pootjes vind je gemakkelijk bij Sanitairwinkel. Baden op pootjes geven je badkamer extra sfeer en zorgen ervoor dat je badkamer er ruimtelijker uitziet. Baden op pootjes zijn er in verschillende soorten en maten. Sanitairwinkel probeert altijd naar je wensen te kijken en te luisteren. Mocht je niet vinden wat je zocht neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Sommige baden op poten hebben de mogelijkheid om beschilderd te worden waardoor je bad extra persoonlijk gemaakt kan worden.

Baden op pootjes zijn ideaal voor een klassieke badkamer. Kies een klassieke kraan bij je bad op pootjes om de look helemaal af te maken. De poten zijn vaak met veel pracht en praal gedecoreerd, waardoor ze goed opvallen. Let er wel op dat je de rest van je badkamer ook in een klassieke stijl inricht, anders valt je bad buiten de boot.

Heb je toch liever een vrijstaand bad zonder pootjes? Kijk dan even bij ons assortiment vrijstaande baden!