Hansgrohe

hansgrohe

hansgrohe maakt sinds 1901 kranen, douches en andere producten voor je badkamer en keuken. Innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak staan hierbij centraal. Maar bij alle producten van hansgrohe is eigenlijk één ding echt belangrijk: dat jij er plezier en gemak aan beleeft, en ook jarenlang plezier van houdt. Bedien je kraan met één druk op de knop, bespaar energie met EcoSmart, gebruik je douchethermostaat als planchet of ontspan onder een grote regendouche. Met 5 jaar fabrieksgarantie weet je zeker dat je gaat voor betrouwbare producten waar je nog lang van kunt genieten. Elk product nodigt je opnieuw uit: Meet the beauty of water.

Regendouches/douchestralen

Onder een regendouche word je omhuld met water en kun de spanning van je af laten glijden. hansgrohe biedt hoogwaardige regendouches in verschillende vormen (bijvoorbeeld rond, vierkant, of met afgeronde hoeken) en varianten. De opbouwvariant is de Showerpipe: Een compleet pakket van hoofddouche, handdouche thermostaat, glijstang en doucheslang die je op bestaande aansluitingen kunt monteren. Of ga voor een inbouw regendouche: hierbij worden alle leidingen en kranen achter de muur weggewerkt. Wat deze varianten gemeen hebben, is dat ze van hoogwaardige materialen gemaakt en gemakkelijk te bedienen zijn en verschillende straalsoorten bieden. Denk bijvoorbeeld aan de fluisterstille microparels van PowderRain, de watervalstraal of de volle, met lucht verrijkte regendruppels (AirPower). In totaal hebben hansgrohe douches meer dan 15 straalsoorten, zodat iedereen zijn persoonlijke perfecte douchemoment kan creëren.

Regendouche
kranen

Kranen voor wastafel en keuken

Een kraan moet niet alleen qua design bij je badkamer of keuken passen. Ook het gebruik is belangrijk. Wil je een kraan uit de muur of een vrijstaande kraan; komt hij bij een hoge waskom of gemonteerd op een wastafel of aanrecht? hansgrohe heeft een passende kraanvariant voor elke toepassing. Je vindt kranen in verschillende krasvaste kleuren en verschillende hoogtes.

Bedien je kraan met één druk op de knop, ga voor een sensorkraan of een waterbesparende EcoSmart of CoolStart kraan. Wat je ook kiest, met een kraan van hansgrohe kies je altijd voor bekroond design, gebruiksvriendelijkheid en jarenlang plezier.

Waarom hansgrohe?

Kwaliteit en garantie

Kwaliteit en garantie
Kranen en douches van hansgrohe worden uitvoerig getest en doorontwikkeld: van de bediening tot het materiaal en het geluid van het water. Zo leveren we mooie producten met een lange levensduur. En mocht het toch niet naar verwachting presteren, kun je vertrouwen op 5 jaar fabrieksgarantie en 15 jaar beschikbaarheid van reserve-onderdelen.

Innovatie

Innovatie
hansgrohe bedacht in 1928 de eerste handdouche met porseleinen greep. Wat volgde was een rij aan innovaties, zoals de Select-bediening, water- en energiebesparende en veilige thermostaten met CoolContact veiligheidsfunctie. Zo werken we altijd aan manieren manieren om badkamers en keukens makkelijker, efficiënter en mooier te maken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid
Water is kostbaar. Daarom werkt hansgrohe continu aan oplossingen om bewuster met water en energie om te gaan. Met bijvoorbeeld innovaties als EcoSmart en AirPower om water te besparen en CoolStart om je bewust te laten omgaan met warm water. Hierbij bespaar je niet op comfort: te technologie laat je even sterk genieten met een lager verbruik.

Acties

The Water Studio

The Water Studio
In The Water Studio Amsterdam draait alles om water. Van keukenkranen tot grote regendouches: de merken hansgrohe en AXOR presenteren zich hier van hun meest veelzijdige kant. Ervaar hoe sterk een douchestraal is, voel hoe soepel een kraangreep beweegt of leer hoe je een keukenkraan vervangt. Van architect tot installateur en van designliefhebber tot minimalist: iedereen profiteert van de aanwezige producten en meer 100 jaar aan ervaring van één van de meest innovatieve bedrijven in de sanitairbranche: hansgrohe.