Hotbath

Hotbath produceert kwalitatief hoogwaardige producten met verfijnde ontwerpen, innovatieve technieken en pure lijnen voor een prachtig resultaat. De productie vindt volledig plaats in Italië, simpelweg omdat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. Het doel van Hotbath is dan ook: echt Italiaans vakmanschap bij iedereen in de badkamer, keuken en toilet.

logo hotbath
hotbath badkamer a-merk

Wellness in de badkamer

De series van Hotbath zorgen voor optimaal comfort en luxe in eigen badkamer. Elk product van Hobath heeft een chique uitstraling en een strakke vormgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos met de verschillende soorten hoofddouches, cascades, nevelfuncties en unieke lichteffecten.

Hotbath merk a-merk badkamer

Waterbesparend

Desbetreffende producten uit het Hotbath assortiment beschikken over duurzame systemen die zorgen voor een besparing op het watergebruik. Deze systemen hebben elk hun eigen kenmerken en zijn te verstaan onder Shower Power, Eco Air en het Flower Power systeem.

Hotbath merk a-merk badkamer

Producten

Hotbath heeft een breed assortiment met ruim 15 series, ieder met zijn eigen stijl en kenmerken. Hierdoor is er voor iedere badkamer, keuken of toilet de perfecte kraan te vinden. Van douchesets en wastafelmengkranen tot bijpassende accessoires.

Hotbath merk a-merk badkamer

Garantie

Geniet eindeloos van de producten van Hotbath, waar kwaliteit hoog op het lijstje staat. Bij Hotbath heb je altijd recht op vijf jaar garantie. Op de kranen met een ‘Flühs inside’ heb je zelfs recht op 10 jaar garantie, zodat je lang van je kraan kunt genieten.

Hotbath merk a-merk badkamer