Hotbath Buddy 005 wastafelmengkraan gebogen uitloop 2 rozetten geborsteld nikkel

SW11277
0 Review(s)
Hotbath Buddy 005 wastafelmengkraan gebogen uitloop 2 rozetten geborsteld nikkel SW11277
Hotbath Buddy 005 wastafelmengkraan gebogen uitloop 2 rozetten geborsteld nikkel SW11277
Hotbath Buddy 005 wastafelmengkraan gebogen uitloop 2 rozetten geborsteld nikkel SW11277
document image
document image
document image
Afbeelding 1 / 6
399,-
Incl. BTW
Hotbath Buddy 005 wastafelmengkraan gebogen uitloop 2 rozetten geborsteld nikkel SW11277

Hotbath Buddy Inbouw wastafelkraan

399,-

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Hotbath Buddy 005 wastafelmengkraan gebogen uitloop 2 rozetten geborsteld nikkel.

16.4 tot 19.4cm uitloop

Wastafelmengkraan Hotbath Buddy gebogen uitloop 3+3 systeem

Een inbouw wastafelmengkraan wordt steeds populairder. En u ziet steeds meer verschillende uitvoeringen. De hele collectie van Hotbath brengt unieke modellen op de markt, waaronder de Buddy 005J. De uitloop is gebogen en is voorzien van een inbouw perlatordat zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt.

3+3 inbouwsysteem: kies zelf waar u de bediening wilt hebben

Door het 3+3 inbouwsysteem is het mogelijk om de wandkraan op drie verschillende manieren te plaatsen. Hierdoor kiest u eenvoudig of u de bediening links, rechts of boven de uitloop plaatst.

Over het merk Hotbath

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledigin Itali‘ plaats simpelweg omdat Hotbath vanmening is dat daar Õs werelds beste specialisten tevinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbathnetwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerdeen reeds lang gevestigde fabrikanten ophet gebied van fijn metaal bewerking, verchromen,thermostaat technologie, assemblage, testen endouchesystemen.

Hotbath geeft 5 jaar garantie op deWastafelmengkraan Hotbath Buddy gebogen uitloop 3+3 systeem.Verkrijgbaar in de kleur Chroom en RVS Look.


-----
Laagste prijsgarantie!

Dit artikel koopt u gegarandeerd tegen een scherpe prijs. We zijn dag en nacht bezig om de beste prijzen te maken, zonder dat dit ten koste gaat van onze goede service. U als klant profiteert hiervan! Mocht u precies hetzelfde product elders goedkoper tegenkomen, laat ons dit dan weten. Bij Sanitairwinkel.nl staat een goede service voor een scherpe prijs centraal.

Specificaties

Technische informatie

Diepte 19.4 cm
Montage inbouw
Voorsprong uitloop 19.4 cm

Productinformatie

Kleur Nikkel geborsteld
Kleurafwerking geborsteld
Materiaal Messing
Aantal grepen 1
Type kraan inbouwkraan
Waste uitvoering zonder waste
Bediening Knop of greep
Thermostaatkraan nee
Inbouwdeel met inbouwdeel

Features

Waterbesparend

Meer informatie

Artikelnummer SW11277
Leveranciernummer B005JGN
EAN 8718924070253
Merk Hotbath
Serie Buddy
Te zien in Amsterdam

Technische documenten

Over Hotbath

Hotbath

Hotbath sanitair wordt uitsluitend in Italië geproduceerd. Hier heeft Hotbath eigenlijk maar één belangrijke reden voor: Het waarborgen van de kwaliteit van de producten. Hotbath is van mening dat ’s werelds beste producenten van onderdelen van Hotbath sanitair zich bevinden in Italië. Ze werken uitsluitend met de  allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

Garantie van Hotbath

Hotbath en Sanitairwinkel zijn ontzettend overtuigd van de kwaliteit van de producten. Hotbath biedt maar liefst vijf jaar volledige garantie op alle producten in het assortiment. Daarnaast blijven onderdelen van sanitair van Hotbath op zijn minst tien jaar leverbaar. Gaat uw kraan na 5 jaar toch kapot? Dan blijft het dus nog lang mogelijk om onderdelen te vervangen. Een volledig nieuwe kraan is dus voorlopig niet nodig!

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie