Geberit AquaClean douchewc Tuma Comfort closetzitting v. plaatsing op bestaande closets glas zwart

Stel uw product samen

Geberit AquaClean douchewc Tuma Comfort closetzitting v. plaatsing op bestaande closets glas zwart SW87558
+

Productinformatie

  • Product info
  • Over Geberit
  • Levering
  • Betaling
  • Showrooms
  • Zakelijk
Geberit AquaClean douchewc Tuma Comfort closetzitting v. plaatsing op bestaande closets glas zwart
"

De Geberit AquaClean Tuma Comfort douchewc zitting reinigt het onderlichaam met water na het gebruik van het toilet. De Tuma Comfort zitting is compact en veelzijdig. Zo heeft de warmwaterdouche een unieke dubbele straal voor een ultieme reiniging. Tevens beschikt de zitting verder over een warme luchtföhn, geurzuivering en een verwarmde toiletbril. De AquaClean Tuma is daarmee verrassend veelzijdig en combineert een eenvoudig maar elegant design met geavanceerde technologie.

De Geberit AquaClean Tuma zitting is een toegankelijk model, uitgerust met vele functies. Zo beschikt de douchewc over de WhirlSpray douchetechnologie, welke voor een goede en hygiënische reiniging van het onderlichaam zorgt. De warme luchtföhn droogt het onderlichaam na gebruik. En vieze geurtjes zijn verleden tijd door de geurzuivering.

De Tuma beschikt bovendien over een verwarmingselement dat speciaal ontwikkeld is voor hard water en dat zorgt voor een constante aanvoer van warm water. Verder is de ergonomische wc-zitting te bedienen met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening of smartphone App.

De design afdekplaat bovenop de zitting is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en materialen. Deze sluit daardoor harmonieus aan op de kleuren en materialen van de Geberit bedieningsplaten.

De Geberit AquaClean Tuma Comfort zitting kan worden geplaatst op diverse wc-potten.

De belangrijkste voordelen
• Ingebouwde douchefunctie met een unieke dubbele WhirlSpray warmwaterstraal gecombineerd met lucht
• Warme luchtföhn
• Geurzuivering voor een fris ruikend toilet
• Bediening dmv afstandsbediening of smartphone App met programmeerbare gebruikersprofielen

Whirlspray
De Geberit WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… het zijn namelijk twee stralen! Doordat beide stralen pulseren, ontstaan er duizenden luchtbellen in het water. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. En dat met een laag water gebruik. Deze WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en vindt u daarom alleen in douchewc’s van Geberit.

Ladydouche
De Ladydouche biedt een bijzonder zachte douchestraal en is daarom perfect voor het reinigen van de vrouwelijke zone.

Oscillerende douche
Door zachtjes heen en weer te bewegen, geeft de douchestraal een uitzonderlijk gevoel van reinheid. De vloeiende heen-en-weergaande beweging van de douchearm zorgt voor een zeer grondige reiniging.

Douchearm positie en douchestraalsterke kunnen individueel worden ingesteld
De douchestraalsterkte en de douchearm positie kunnen individueel worden ingesteld op basis van uw persoonlijke behoeften.

Verwarmde wc-zitting
De ergonomisch wc-zitting van hoge kwaliteit duroplast is voorzien van een geïntegreerde verwarming, zodat u er altijd heerlijk bij zit. Dankzij de naderingssensor wordt de wc-zitting pas verwarmd als u dichtbij komt. Zo wordt er niet onnodig stroom verbruikt.

Geurzuivering
De geurzuivering doet precies wat de naam aangeeft: het laat onaangename geuren verdwijnen. De functie wordt automatisch ingeschakeld zodra u op de douchewc gaat zitten. De lucht wordt onder de spoelrand van de keramiek afgezogen, door een in de installatie geïntegreerde filter gereinigd en vervolgens fris en geurloos weer terug in de ruimte teruggevoerd. De geurzuivering kan tevens via de bijgeleverde afstandsbediening of de smartphone App worden bediend.

Warme luchtföhn
Dankzij een geïntegreerde warme luchtföhn wordt uw onderlichaam gedroogd met een aangename luchtstroom.

Geruisloos openen en sluiten van de wc-zitting en wc-deksel
De closetzitting van de AquaClean Tuma is een eenvoudig te reinigen toiletbril met deksel en softclose scharnieren. De zitting is gemaakt van Duroplast waardoor deze licht, flexibel en sterk is. De zitting is in de kleur wit en voorzien van messing verchroomde softclose scharnieren. Daardoor gaat de zitting zachtjes en geruisloos dicht wanneer u hem sluit.

Bediening
U kunt de AquaClean Tuma Comfort zitting op allerlei manieren bedienen. Met de intuïtieve en eenvoudig te bedienen afstandsbediening kan de douchewc zitting worden bediend en diverse persoonlijke instellingen worden opgeroepen en aangepast. Of bedien de douchewc via uw smartphone dankzij de gratis AquaClean App. Optioneel kunt u ook kiezen voor een paneel die u aan de muur kunt bevestigen waarmee u alle functies kunt bedienen.

Eenvoudig te reinigen
De douchearm en douchekop worden altijd automatisch met schoon water doorgespoeld voor en na ieder gebruik. En een speciaal ontkalkingsprogramma beschermt alle watervoerende componenten.

Ontkalkingsfunctie
De Geberit AquaClean Tuma Comfort douchewc zitting is uitgerust met een volledig automatisch ontkalkingsprogramma voor alle componenten die met water in aanraking komen. Een rode LED op het bedieningspaneel of informatie via de afstandsbediening-app geeft aan wanneer ontkalken vereist is.

Drinkwater veilig houden
De Geberit AquaClean Tuma Comfort zitting voldoet aan alle belangrijke Europese eisen, waaronder de drinkwaternormen EN 1717 en EN 13077. Dankzij een geïntegreerde wateraansluiting met terugstroombeveiliging voldoet de Geberit AquaClean Tuma aan deze normen en zal de douchewc nooit enige verontreiniging van het drinkwaternetwerk veroorzaken.

Past de Geberit AquaClean Tuma Comfort zitting op uw toilet?
Wilt u op uw bestaande wc de Tuma Comfort zitting plaatsen en bent u benieuwd of dit past? Ga dan naar http://checkapan.geberit-aquaclean.nl/ waar u verschillende mogelijkheden heeft om dit te bepalen. Kijk bijvoorbeeld of de zitting op uw huidige merk wc past, bestel een pasmal of doorloop de vragenlijst om te achterhalen of uw wc geschikt is voor plaatsing van een douchewc.

Garantie
Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen.

Wat zit er in de verpakking?
• Geberit AquaClean Tuma Comfort douchewc zitting
• Afstandsbediening met wandhouder en batterijvoeding CR2032
• Compensatiebuffer voor wc-zitting / wc-keramiek
• Keramische honingraatfilter
• Ontkalkingsmiddel 125 ml
• Reinigingsset
• Pantserslang 3/8” met overgangsbocht 1/2”
• Spatbescherming
• Bevestigingsmateriaal

Technische specificaties
• Beschermingsklasse - I
• Beschermingsgraad - IPX4
• Nominale spanning - 230 V AC
• Netfrequentie - 50 Hz
• Opgenomen vermogen - 2000 W
• Opgenomen vermogen in stand-by - ≤ 0.5 W
• Kabellengte – 2m
• Stromingsdruk – 0,5-10 bar
• Bedrijfstemperatuur - 5-40 °C
• Fabrieksinstelling watertemperatuur – 37 °C
• Berekende volumestroom - 0.02 l/s
• Minimale stromingsdruk voor berekende volumestroom - 0.5 bar
• Doucheduur - 50 s
• Maximale belasting wc-zitting - 150 kg

"

Technische documenten

Technische informatie

Hoogte: 10.6 cm
Breedte: 36 cm
Diepte: 52.3 cm
Aansluitspanning: 230
Draadaansluiting: bu.dr.-gas-cilindr.-bspp-

Productinformatie

Kleur: glas zwart
Materiaal: kunststof
Beschermingsgraad: IP44
Met temperatuurregeling: vast ingesteld

Features

Met verlichting: Nee
Spoelrandloos: Nee
Met toiletzitting: Ja
Softclose: Ja
Antibacterieel: Ja
Quick release: Ja
Met toiletpot: Nee
Met afstandsbediening: Ja

Meer informatie

Artikelnummer: SW87558
Leveranciernummer: 146270sj1
EAN: 4025416845836
Merk: Geberit
Serie: Aquaclean tuma

Overige kenmerken:

Met föhn: Ja
Met verwarmde toiletzitting: Ja
Ladydouche: Ja
Met geurafzuiging: Ja
Verberg alle eigenschappen Toon alle eigenschappen
Geberit Groep is Europees marktleider op het gebied van sanitaire producten. Wat 140 jaar geleden begon als familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming. Sinds het begin houden ze zich bezig met het constant innoveren van hun producten. Het uitgebreide assortiment van Geberit bevat de beste sanitaire technologie en badkamer keramiek. Ze focussen zich niet alleen op uiterlijk van hun producten. Design gaat volgens Geberit namelijk verder dan hoe producten er uit zien. Functionaliteit, onderhoud en duurzaamheid zijn even belangrijk bij het design van Geberit producten.

Garantie van Geberit

Kranen, toiletten en wastafels van Geberit hebben een standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Deze garantie kan echter verlengd worden door middel van een garantieregistratie. Hiervoor moet u binnen 90 dagen uw aankoop registreren bij Geberit om een extra jaar garantie te krijgen. De garantie vervalt bij foutieve montage, installatie/reparatie door een niet-geautoriseerd installateur of reparateur, gebrekkig onderhoud of foutief gebruik. 

Bewaren

Betaling

Alle prijzen op Sanitairwinkel.nl zijn inclusief 21% BTW. Sanitairwinkel biedt u de mogelijkheid te betalen zoals u dat wenst. Zo kunt u betalen per:

Betaalmethode Betaalkosten Opmerking
ico iDeal iDeal Geen kosten
ico Vooraf Overmaken Vooraf Overmaken Geen kosten
ico Betalen in showroom Betalen in showroom Geen kosten Mogelijk vragen wij een aanbetaling
ico Creditcard Creditcard Geen kosten Maximaal orderbedrag is 2.000,-
ico PayPal PayPal Geen kosten
ico Achteraf betalen - Klarna Achteraf betalen - Klarna 1.95 euro extra kosten Maximaal orderbedrag is 750,-
ico Rembours Rembours 15 euro extra kosten Betalen aan de transporteur**

* Doorgaans betekent vooraf overmaken dat de bestelling met 1 dag wordt vertraagd.
** Rembourskosten komen bovenop de normale verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €300,00 controleren wij of de bestelling daadwerkelijk door u geplaatst is. Verder vragen wij om een aanbetaling, wij nemen hiervoor contact met u op.


Betaalmogelijkheden bij Sanitairwinkel

Showrooms

Sanitairwinkel heeft momenteel 5 fysieke winkels: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Rosmalen en Rotterdam. Onze showrooms zijn beperkt in ruimte en dus kunnen wij niet alle aangeboden producten daar tonen.

Helaas is dit product niet in onze showroom aanwezig. Neem eventueel contact met ons op om te kijken of er een vergelijkbaar product te bezichtigen is.

Showrooms van Sanitairwinkel

Zakelijke klant worden bij Sanitairwinkel?

Als installateur, loodgieter of aannemer met een eigen bedrijf heeft u het al druk genoeg. Waarom zou u het uzelf niet wat makkelijker maken? U kunt uw klanten een extra service aanbieden en zelf profiteren van de vele voordelen van Sanitairwinkel Zakelijk.

Met Sanitairwinkel Zakelijk kunt u rekenen op een snelle, professionele en persoonlijke aanpak, service en advies op maat en één aanspreekpunt. Bovendien profiteert u van een aantrekkelijke korting en krijgt u provisie wanneer u klanten aanlevert. Onze showroom staat tot uw beschikking en we kunnen producten snel leveren. Meer informatie vindt u op onze zakelijke pagina.

Wij willen u graag leren kennen, ons team van professionals staat klaar voor u en uw klant om u te voorzien van het beste advies en de beste service!

Neem contact met ons op door te bellen naar 073 522 0688 of 06-47976698 of te mailen naar zakelijk@sanitairwinkel.nl.

Gerelateerde producten

  • Anderen kochten ook
  • Serie
ajax loader

Product reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met sterren.

Trustpilot service reviews

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Advies nodig?

Vragen? Stuur ons een e-mail of bel

073-5220688

In winkelwagen