Geberit

Geberit Sanitair

Geberit heeft in de loop der jaren een steeds grotere rol gekregen in de badkamer. Sanitair van hoge kwaliteit is steeds meer naar voren gekomen, terwijl Geberit zich vroeger juist achter de muren bevond. Geberit zorgt voor geweldige oplossingen die u zoekt voor in uw badkamer. Met een hoog staaltje techniek zorgt het ervoor de consument tevreden te stellen.

Geberit Reservoirs

Veel mensen zijn zich niet bewust van hetgeen dat het doorspoelen van een toilet mogelijk maakt: het reservoir. Dit komt doordat merken als Geberit inmiddels ook vele inbouwreservoirs leveren die zo worden weg gewerkt dat je er niets van ziet.

Sanitairwinkel biedt je een complete oplossing aan Geberit reservoirs. Onder andere de populaire series UP320 en Duofix zijn te vinden in ons assortiment. Dit zijn niet voor niets de meest populaire reservoirs in Nederland.

Geberit Bedieningplaten

Ook voor de bediening van uw toilet ben je bij sanitairwinkel aan het juiste adres. Wij leveren alle bekende en gangbare Geberit bedieningsplaten. Denk hierbij aan onder andere:

  • Geberit Delta, waaronder de Geberit Delta 21 en Geberit Delta 50.
  • Geberit Sigma waaronder de Geberit Sigma, Geberit Sigma 01, Geberit Sigma 10, Geberit Sigma 70 en de Geberit Sigma 80
  • Geberit Bolero