Geberit Renova

Geberit Renova

De Renova collectie is een van de meest populaire collecties van Geberit. De collectie bestaat onder meer uit wastafels, toiletten en baden. Dankzij de jarenlange ervaring van Geberit kunnen zij kwaliteit garanderen en dat is precies wat wij van Sanitairwinkel terugzien in de Geberit Renova collectie.

Producten uit de Geberit Renova collectie

Zoals al eerder vermeld kun je in de Geberit Renova collectie voornamelijk wastafels, baden en toiletten vinden. Deze producten in de Geberit Renova collectie bevinden zich allemaal in dezelfde stijl en kleur. Het klassieke wit dat je vaak ziet bij keramiek is waar het in deze selectie om draait.

De toiletten uit de Geberit Renova collectie zijn allemaal wit, alleen zijn er wel onderlinge verschillen te vinden. sommige Geberit Renova ontwerpen worden bijvoorbeeld geleverd met een toiletbril, terwijl je deze bij sommige ontwerpen nog los erbij moet kopen. Over het algemeen zijn de wc’s diepspoel en hebben ze geen spoelrand.

Ook kun je een paar baden vinden in de Geberit Renova collectie. Ook deze baden zijn in het wit verkrijgbaar, maar ze verschillen wel in vorm. Sommige ontwerpen zijn namelijk vierkant, terwijl dat sommige baden van Geberit Renova een ietwat ronder ontwerp hebben.

Ook de wasbakken van Geberit Renova zijn beschikbaar in verschillende vormen. Over het algemeen zul je deze in ronde ontwerpen vinden, maar ook is er een rechthoekig ontwerp beschikbaar.

Vragen over de Geberit Renova collectie

Heb jij vragen over een product uit de Geberit Renova collectie, of wil je meer informatie weten over een ander product van ons assortiment? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen hun best doen om al jouw vragen te beantwoorden en ze zullen je vriendelijk te woord staan.