Geberit 300 basic

Geberit 300 Basic

Zoals al eerder vermeld bestaat de collectie uit wastafels en toiletten. Alle ontwerpen zijn redelijk in dezelfde stijl, aangezien de ontwerpen allemaal wit zijn; de traditionele kleur van sanitair. Toch zit er redelijk verschil in de producten in de Geberit 300 Basic collectie.

Wastafels van Geberit 300 Basic

De wastafels uit de Geberit 300 Basic collectie zijn beschikbaar in verschillende vormen. Over het algemeen zul je rechthoekige ontwerpen vinden, maar halfronde en ovale ontwerpen komen ook voor. In de Geberit 300 Basic collectie kun je kiezen uit wastafels met 1 kraangat, of zonder kraangaten. Dit betekent dat de wastafels over het algemeen redelijk klein zijn, maar dat je wel vrij bent om te kiezen voor een ingebouwde kraan in de muur of in je wastafel.

Geberit 300 Basic toiletten

De Geberit 300 Basic wc’s zijn ook beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je zowel wandclosets als staande toiletten vinden. Ook kun je ervoor kiezen om toiletsets aan te schaffen. Hierbij koop je dan een Geberit 300 Basic toilet, samen met een inbouwreservoir en bedieningsplaat van Grohe. Dit is erg eenvoudig, voor als je jouw gehele wc in een keer compleet wil veranderen.

Vragen over de Geberit 300 Basic collectie?

Als je nog vragen hebt over de Geberit 300 Basic collectie, of over andere producten op onze website, kun je eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen je van professioneel advies voorzien en al jouw vragen proberen te beantwoorden. Hiernaast heb je ook de mogelijkheid om langs te komen in een van onze showrooms. Dan kun je sommige Geberit 300 Basic producten in het echt bekijken en een persoonlijk gesprek voeren met een van onze verkopers.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur