Geberit AquaClean

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45881 reviews

Geberit AquaClean

Water is bij de dagelijkse lichaamsverzorging niet weg te denken. Het reinigt, verfrist en biedt een nieuwe vorm van welzijn. In de hygienecultuur van het Verre Oosten is het sinds jaar en dag vanzelfsprekend om zich na de toiletgang met water te reinigen. Ook bij ons lopen steeds meer mensen warm voor de milde en natuurlijke reiniging met water in plaats van toiletpapier. Met één druk op de knop biedt Geberit AquaClean u deze ervaring. Ontdek de wc waarmee je met water wordt gereinigd en geniet van het gevoel van absolute frisheid en hygiëne.

Hoe werkt het?

Het principe achter de douche wc is eigenlijk heel simpel. Met één druk op de knop komt de douchearm tevoorschijn en reinigt het onderlichaam met een warme douchestraal. Het is comfortabel en ook nog eens zeer hygiënisch. Aangezien de reiniging met warm water optimaler en zachter is dan met toiletpapier, is de AquaClean ideaal voor mensen met gevoelige lichaamsdelen. De intensiteit van de straal kun je zelf bepalen zodat het voor jou maximaal comfortabel is. De douchearm reinigt zich voor en na gebruik van het toilet.

AquaClean bij Sanitairwinkel

Bij Sanitairwinkel vindt je een mooi assortiment van de serie AquaClean. Van verschillende mooie toiletten tot aan vele verschillende onderdelen voor uw Geberit AquaClean. Je vindt het allemaal bij Sanitairwinkel.

Advies

Met de douchewc's van Geberit AquaClean ervaar je een milde reiniging met water. Hierdoor geniet je de hele dag en in elke situatie van een fris gevoel. Het assortiment van Geberit AquaClean bestaat uit diverse modellen en we begrijpen dat je behoefte hebt aan advies bij de aanschaf van een AquaClean. Dit biedt Sanitairwinkel jou! Je kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of loop eens binnen in één van onze showrooms!