Reservoir onderdelen

Reservoir onderdelen

Bij producten waarbij veel water en stroming voorkomt kan er wel eens iets stuk gaan. Gelukkig is het dan niet nodig om een heel nieuw toilet of reservoir aan te schaffen. Bij Sanitairwinkel hebben we namelijk ook voldoende wc onderdelen en toebehoren om jouw toilet of reservoir mee te repareren. Daarmee kun je veel geld besparen.

Welke sanitair onderdelen heb je nodig?

Wij raden je aan om eerst goed te kijken wat er mankeert aan jouw toilet of reservoir. Als je er zelf niet uitkomt kun je ook altijd een loodgieter om hulp vragen. Als je weet wat er mis is met jouw toilet kun je namelijk op zoek naar de juiste reservoir onderdelen om het toilet te repareren. Wij hebben verschillende onderdelen in het assortiment. Bij Sanitairwinkel vind je aansluitgarnituren, flotteurkranen, koppelingen, isolatiematten etc.

Merken reservoir onderdelen

De meeste reservoirs zijn van Geberit. Hier zijn dan ook de meeste onderdelen voor beschikbaar. Ook van andere merken hebben we voldoende aanbod in sanitaironderdelen. Sommige wc onderdelen zijn speciaal voor bepaalde reservoirs of toiletten gemaakt maar we hebben ook universele wc onderdelen. Dat wil nog niet altijd zeggen dat deze ook in jouw reservoir passen. Kijk daarom altijd goed of het onderdeel geschikt is!

Populaire merken in de categorie reservoir toebehoren: Geberit, Plieger, Sphinx, Villeroy & Boch en Wisa.

Kom in contact

Heb je toch nog vragen met betrekking tot het toilet of reservoir? Neem dan even contact met ons op! Onze klantenservice en showroommedewerkers staan je graag te woord.