Sphinx

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45822 reviews

Sphinx

Sphinx is sinds 1834 een toonaangevend producent in badkamers en sanitair en is onderdeel van de Geberit Group. Daarmee is het bedrijf actief in vrijwel heel Europa. De producten van Sphinx zijn veelal van keramisch materiaal hebben altijd een goede kwaliteit.

Assortiment Sphinx

Het merk Sphinx is vooral bekend vanwege haar toiletten, maar in ons assortiment vindt u ook wastafels, badkamermeubels, baden, douchebakken, tegels en accessoires. Bent u fan van het merk Sphinx dan is het dus mogelijk een complete badkamer in te richten met artikelen van Sphinx. Al onze Sphinx producten worden aangeboden tegen goede prijzen en veel van onze producten zijn snel leverbaar.

Innovatief

Sphinx neemt een innovatieve rol in binnen de markt van sanitair met producten die comfort, design en hygiëne combineren. Eén van deze innovaties zijn de rimfree toiletten van Sphinx. Deze randloze toiletten hebben geen spoelrand, waardoor u profiteert van een optimale hygiëne.

Contact

Mocht u vragen hebben over diverse producten of wilt u gewoon eens de producten van Sphinx met uw eigen ogen zien? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms. Hier staat voor u een heerlijke bakje koffie of thee klaar. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Series