Toiletbeugels

Een toiletbeugel biedt ondersteuning bij het zitten en opstaan van het toilet. Ideaal dus voor als je hier wat extra hulp bij kunt gebruiken. Onze wc beugels zijn verkrijgbaar in diverse soorten kleuren en maten. Zo zal er ook voor jouw badkamer of toiletruimte een geschikte toiletbeugel te vinden zijn.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45854 reviews

Toiletbeugel nodig?

Een toiletbeugel is een eenvoudige toevoeging aan jouw badkamer of toiletruimte die ondersteuning biedt bij het zitten en opstaan van het toilet. Ideaal dus voor als je hier wat extra hulp bij kunt gebruiken. De toiletbeugel, ook wel armsteun, is verkrijgbaar in diverse soorten kleuren en maten.

Wc beugels voor de badkamer

Een wc beugel kan een goede aanvulling zijn op je badkamer wanneer je merkt dat je zo nu en dan moeite hebt met het opstaan na een toiletbezoek. Vind je het juist lastig om op de toiletbril te gaan zitten? Ook dan kan het aanschaffen van een wc beugel een goede oplossing zijn. Wc beugels zorgen op dat moment voor extra ondersteuning. Wc beugels maken het ook voor sommige mensen dus ook weer mogelijk om zelfstandig naar het toilet te gaan. 

Je toiletbeugel opklapbaar maken

Naast vaste toiletbeugels hebben we ook opklapbare steunen in ons assortiment. Maar waarom zou je eigenlijk je toiletbeugel opklapbaar maken? Daar is een goede reden voor. Deze beugels nemen namelijk geen ruimte in beslag wanneer je ze even niet nodig hebt. Ook kan het helpen als je je zijwaarts moet bewegen. Dan zit er geen beugel in de weg. Je toiletbeugel opklapbaar maken kan dus erg handig zijn. 

Wat is aangepast sanitair?

Aangepast sanitair is ontworpen om het gebruik van traditioneel sanitair te vereenvoudigen voor mensen die dat nodig hebben of daar behoefte aan hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zitbadendouchezittingenaangepaste kranenbadgrepenverhoogde toilettendouchewc’s en rolstoelwastafels,

Gelukkig is aangepast sanitair geen ondergeschoven kindje meer. Tegenwoordig wordt er door fabrikanten steeds meer op design, in combinatie met functionaliteit, gelet. Hierdoor is aangepast sanitair nauwelijks van de moderne badkamer te onderscheiden.

Een toiletbeugel kopen bij Sanitairwinkel

Wil je een toiletbeugel bestellen? Dit kan eenvoudig online in onze webshop. Ben je nog aan het twijfelen over de juiste keuze? Neem dan vandaag nog contact op met onze klantenservice of kom eens langs in een van onze showrooms. We zien je graag verschijnen!