Radiator type 22

Met een radiator type 22 verzeker je jezelf van een goede radiator. Je kunt hiermee vaak jouw hele kamer verwarmen en in ons brede assortiment vind je honderden type 22 radiatoren. Ontdek jouw nieuwe radiator vandaag en geniet van een lekker warm huis.

Vermogen
Welke radiator past het beste bij je?

In 3 stappen berekenen we de benodigde wattage voor je radiator.

1. Afmetingen ruimte?
2. Type ruimte?
3. Geïsoleerde ruimte?
Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45819 reviews

Radiator type 22

Een radiator type 22 is een radiator met twee platen en twee convectoren. Des te meer platen en convectoren een radiator heeft, des te meer warmte deze afgeeft. De type 22 radiatoren zijn dus erg geschikt om kamers te verwarmen en vaak is het genoeg om te dienen als de enige vorm van verwarming in een kamer. Buiten het aantal convectoren en platen om is de afmeting van jouw radiator ook cruciaal voor het bepalen van het vermogen van jouw radiator.

Naast het vermogen van jouw radiator is het ook fijn als jouw radiator mooi in jouw kamer past. Daarom vind je ons uitgebreide assortiment een hoop verschillende soorten radiatoren die bij verschillende interieurstijlen passen. Er zijn een hoop klassieke witte radiatoren, maar je vindt bijvoorbeeld ook bruine of zwarte radiatoren. Ook vind je in ons assortiment paneelradiatoren, die genieten van een effen voorkant, in plaats van het klassieke patroon dat je gewend bent bij radiatoren.

Radiators type 22 van deze merken

Onze type 22 radiatoren zijn afkomstig van een hoop verschillende merken. Zo vind je honderden type 22 radiatoren van merken als Stelrad, Plieger en Henrad. Drie bekende merken in de verwarming industrie die geroemd worden om hun kwaliteit en veiligheid. In totaal vind meer dan 1000 verschillende type 22 radiators in ons assortiment van meer dan 5 verschillende merken. zo weet je zeker dat je de juiste radiator bij ons kunt vinden!

Het vermogen van jouw type 22 radiator

Het vermogen dat je nodig hebt van jouw radiator verschilt enorm en het hangt van een paar bepaalde punten af. Ten eerste is de inhoud van jouw ruimte belangrijk. Een kamer die 50 m³ groot is heeft minder vermogen nodig dan een kamer die 100 m³ groot is. Verder moet je ook kijken naar de type kamer. Badkamers hebben over het algemeen een hogere temperatuur nodig, wat dus ook meer vermogen betekent. Ten slotte is het ook belangrijk om te weten of de kamer geïsoleerd is. Als dit het geval is heb je minder vermogen nodig dan in een ruimte die niet geïsoleerd is. Bereken hier de capaciteit die jouw kamer nodig heeft.

Vragen over onze radiatoren type 22

Heb je een vraag over een van onze radiatoren type 22 of wil je meer weten over Sanitairwinkel? Maak het jezelf gemakkelijk en neem snel en eenvoudig contact met ons op. Je kunt altijd ons contactformulier invullen of ons een email sturen. Ook kun je ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken en ben je welkom in onze showrooms. Wij horen graag iets van je en helpen je met veel plezier verder op weg!