Showroom Alkmaar, 1000m² badkamer inspiratie

Alkmaar

Adres

Koelmalaan 330
1812 PS Alkmaar

[email protected]
072-2014000

Afspraak maken Offerte aanvragen
Wij zijn zonder afspraak te bezoeken, wil je zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak dan een afspraak!

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

03-03-24 Koopzondag 12:00-17:00
01-04-24 Tweede Paasdag 12:00-17:00
07-04-24 Koopzondag 12:00-17:00
1.000m2
Makkelijk bereikbaar
Alle topmerken
Ervaren adviseurs
6 dagen per week geopend
Koopzondagen
persoonlijk advies

Badkamer advies bij Sanitairwinkel Alkmaar

In onze showroom in Alkmaar staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen met het realiseren van je droombadkamer. Zij behandelen jouw specifieke situatie alsof het over hun eigen badkamer gaat. Bespreek je wensen dus gerust met onze adviseurs. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Het uitzoeken van een badkamer, of een deel daarvan, is geen gemakkelijke taak. Wij begrijpen dat volledig. Je kunt ons daarom alles vragen!

Badkamer inspiratie

Ruim 1.000m² badkamer inspiratie in Alkmaar

De badkamer showroom in Alkmaar is splinternieuw. Je vindt er de nieuwste trends en stijlen, allemaal gebundeld onder één dak. Je treft er ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en nog veel meer aan. Ook voor complete badkamers ben je bij Sanitairwinkel Alkmaar aan het juiste adres. Loop even rustig rond en doe zo inspiratie op voor je eigen badkamer. De showroom is zes dagen per week geopend en parkeren is gratis. Kom dus vooral even langs!

Speelhoek

Kinder- en koffiehoek

Ook aan de kinderen wordt gedacht! Onze showroom in Alkmaar heeft een eigen speelhoek voor de kinderen, zodat zij gewoon mee kunnen. Terwijl jij rustig speurt naar de mooiste items voor in je nieuwe badkamer, kunnen je kinderen zich vermaken in de speelhoek. Voor jou en je partner hebben we een koffiecorner ingericht om rustig door de sfeerboeken te kijken of te overleggen met onze adviseurs.

Badkamer assortiment van showroom Alkmaar online bekijken?

Op deze pagina kun je vast zien welke badkamer producten te zien zijn in Alkmaar. In de showroom vertellen we je er graag meer over!

Bekijk het assortiment van showroom Alkmaar
vestigingsmanager

Wij helpen je graag

Maak kennis met Lars, vestigingsmanager van Sanitairwinkel Alkmaar.

Lars helpt zijn klanten altijd zoals hij zelf ook geholpen wil worden in een winkel. Daarnaast is hij al in Alkmaar werkzaam vanaf de opening waardoor hij inmiddels veel productkennis heeft. Dit laat hij graag aan de klanten zien door ze te helpen om hun dromen te realiseren. Hij staat dan ook graag voor jou klaar met zijn enthousiaste team!

"Het leukste vind ik als een klant met een bepaald beeld of sfeer naar de showroom komt en dat ze uiteindelijk na mijn advies met totaal iets anders de deur uit gaan."

Maak een afspraak

Badkamers te zien in Alkmaar

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van badkamers die te zien zijn in Alkmaar. Uiteraard vind je in de showroom nog veel meer complete badkamers!

Neem alvast een kijkje in de showroom

Google 360 virtual tour

Bekijk de video

test

Sfeerimpressie

Bezoek Sanitairwinkel in Alkmaar

Wij zijn dé badkamer en sanitair specialist in Alkmaar. Voor zowel een complete badkamer als losse producten ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je in onze showroom adviseren door een van onze deskundige verkopers. Onze showroom in Alkmaar is 6 dagen per week geopend en heeft op donderdag koopavond. Daarnaast heeft Sanitairwinkel Alkmaar ook koopzondagen. Bekijk hiervoor het kopje afwijkende openingstijden. De showroom is makkelijk te bereiken, gelegen aan de N242. Bezoek ons op de Koelmalaan 330!

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45818 reviews