Showroom Wateringen, 1100m² badkamer inspiratie

Wateringen

Adres

s-Gravenzandseweg 32
2291PE Wateringen

[email protected]
+31735220688

Offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
persoonlijk advies

Nieuw bij Sanitairwinkel: Showroom in Wateringen

De showroom in Wateringen is per 1 juni onderdeel van Sanitairwinkel. Vanaf 1 juni kun je hier terecht voor uitgebreid advies voor jouw nieuwe badkamer of toilet. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes!

Binnenkort wordt deze showroom van Badkamerwinkel omgetoverd tot een inspirerende Sanitairwinkel showroom. Tot die tijd kun je rekenen op het deskundige advies bij het samenstellen van je badkamer of toilet zoals je van ons mag verwachten, alleen nog niet in de look and feel van Sanitairwinkel.

Badkamer inspiratie

Badkamer advies bij Sanitairwinkel Wateringen

In onze showroom in Wateringen, vlak onder Den Haag, staan onze verkoopadviseurs voor je klaar in je te helpen bij het realiseren van jouw ideale badkamer. Of je nu een moodboard wilt samenstellen, advies zoekt over een specifiek product, of tips nodig hebt voor de slimste indeling van je badkamer, je kunt met al je vragen bij ons terecht. Wil je er zeker van zijn dat een verkoopadviseur de tijd heeft om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes? Maak dan een afspraak op een moment dat jou uitkomt!

Badkamer inspiratie

Ruim 1100m² badkamer inspiratie in Wateringen

In de badkamer showroom in Wateringen vind je alles wat je nodig hebt in jouw zoektocht naar een nieuwe badkamer: inspiratie op basis van de nieuwste trends, complete badkamers in verschillende stijlen en prachtige producten voor jouw badkamer, van ligbaden tot inloopdouches en badmeubels tot tegels. Ga samen met een verkoopadviseur aan de slag met het samenstellen van een moodboard op basis van jouw favoriete stijl. Blij met het moodboard? Dan kiezen we - afhankelijk van jouw budget - de juiste producten uit en vertalen we dit naar een vrijblijvende offerte. Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe badkamer? De showroom in Wateringen is zeven dagen per week geopend. Zien we je snel?

Bezoek Sanitairwinkel in Wateringen

Sanitairwinkel is jouw specialist voor badkamers en sanitair in de omgeving van Den Haag. Je vindt er complete badkamers, maar ook voor losse producten ben je aan het juiste adres bij Sanitairwinkel Wateringen. Ben je op zoek naar een bepaalde stijl of laat je je liever ter plekke inspireren? Alles mag en kan! Kijk zelf gerust rond en laat je inspireren. En heb je vragen of advies nodig? Spreek dan één van onze ervaren verkoopadviseurs aan, zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes! Onze showroom is zeven dagen per week geopend, en de exacte openingstijden vind je onder het kopje "Openingstijden" bovenaan de pagina. De showroom is gemakkelijk te bereiken en ligt vlakbij de A4. Bezoek ons op de Gravenzandseweg, op bedrijventerrein Zwethove!

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45891 reviews