Make-up spiegel met verlichting

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Make-up spiegel met verlichting

Je badkamer is natuurlijk niet compleet zonder grote spiegel boven je badkamermeubel. Deze grote spiegel is echter niet ideaal voor de verfijnde taken die je in de badkamer uitvoert. Het aanbrengen van cosmetica is bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker met een kleine spiegel waarin je jezelf van dichtbij kunt zien. Een make-up- of scheerspiegel is daarom een fijne toevoeging aan je badkamer, zeker als deze verlichting heeft! Lees hier meer over verschillende soorten make-up spiegels met verlichting en kies het juiste exemplaar voor jouw badkamer.

Make-up- of scheerspiegel

In ons assortiment maken we een onderscheid tussen make-up- en scheerspiegels met verlichting, maar eigenlijk is dat onderscheid niet per se nodig. Je kunt een make-up spiegel prima gebruiken voor het scheren en een scheerspiegel andersom voor het aanbrengen van cosmetica. Wij maken dit onderscheid alleen voor de vindbaarheid van onze producten, zodat iemand die alleen zoekt naar een scheerspiegel en niet naar make-up spiegel ook bij ons terecht kan.

Spiegel met verlichting

Make-up spiegels zijn er in allerlei soorten en maten. Een belangrijk verschil is de aanwezigheid van verlichting. Sommige spiegels in ons assortiment hebben ingebouwde verlichting, wat zorgt voor extra comfort tijdens het gebruik. De verlichting zorgt er namelijk voor dat je nog beter kunt zien waar je mee bezig bent. Zo sla jij tijdens het scheren sowieso geen haartje over en ga jij elke dag met perfecte wimpers de deur uit!

Make-up spiegels met verlichting zijn wat duurder in de aanschaf dan spiegels zonder verlichting. Is het extra comfort je dat waard? Denk dan na over de stroomvoorziening van je nieuwe spiegel. Je hebt daarbij verschillende keuzes:

De stroomvoorziening is dus voor een groot deel afhankelijk van de manier waarop je nieuwe spiegel gemonteerd dient te worden. Een spiegel die je direct in het contactpunt steekt ziet er bijvoorbeeld het strakst uit, maar is niet mogelijk bij een staande make-up spiegel.

Spiegel
Spiegel

Vergrotende make-up spiegel

Sommige make-up spiegels hebben niet alleen verlichting, maar ook een vergrootfunctie. Net zoals ingebouwde verlichting helpt deze functie je om alles beter te kunnen zien. Een make-up spiegel met vergrootfunctie heeft vaak twee kanten, waarvan één kant wel vergroot en de andere niet. Een vergrotende make-upspiegel is extra fijn als je een bril draagt, omdat het lastig kan zijn om make-up aan te brengen als je niet goed van veraf ziet. Ook voor het epileren van je wenkbrauwen is een vergrotende spiegel met verlichting ideaal!

Staande of hangende spiegel

Ons assortiment bestaat uit staande en hangende make-up spiegels. Beide spiegels hebben hun voor- en nadelen. Een make-up spiegel die je aan de wand hangt, neemt minder ruimte in beslag dan een staande spiegel. Bovendien ziet een hangende spiegel er vaak strakker en netter afgewerkt uit dan een staand exemplaar.

Een voordeel van een staande make-up spiegel is dat je deze kunt verplaatsen. Een spiegel met verlichting die aan de wand is gemonteerd, kan je ook alleen in die ruimte gebruiken. Een staande make-up spiegel kan je bijvoorbeeld meenemen op vakantie. Bovendien is een staande spiegel een stuk eenvoudiger te installeren dan een hangende spiegel: je hoeft er niet voor in de badkamertegels te boren!

Designs make-up spiegels

Een make-up spiegel met verlichting is voornamelijk functioneel, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom hechten leveranciers steeds meer waarde aan het design van make-up spiegels. In ons assortiment vind je dan ook spiegels in verschillende vormen en kleuren. Een mat zwarte make-up spiegel staat bijvoorbeeld prachtig bij een moderne of industriële badkamerstijl. Op zoek naar een spiegel met een wat speelser effect? Ga dan voor een vierkante make-up spiegel, in plaats van een ronde.

Verschillen in prijzen

Make-up spiegels met verlichting zijn in allerlei prijsklassen beschikbaar. Een rechttoe-rechtaan spiegel is natuurlijk goedkoper dan een make-up spiegel met extra functies. Over het algemeen is een make-up spiegel met ingebouwde verlichting duurder dan een spiegel zonder verlichting. Hetzelfde geldt voor een vergrotende spiegel ten opzichte van een make-up spiegel zonder vergrootfunctie.

Ben je op zoek naar een make-up spiegel met verschillende luxe-opties, maar is je budget daar eigenlijk niet naar? Bekijk dan eens de make-up spiegels van onze huismerken, zoals Saniclass en Royal Plaza. Make-up spiegels van deze merken zijn exclusief bij Sanitairwinkel te koop en bieden wij daarom voor een hele fijne prijs aan!

Bekijk hier onze make-up spiegels met verlichting.