Tegels 10x10 cm

Een tegel heeft veel invloed op de uiteindelijke uitstraling van de badkamer. Met tegels 10x10 cm zijn er veel mogelijkheden, van neutraal tot origineel. Met kleinere tegels is het namelijk ook mogelijk om ze te combineren, hierdoor ontstaat er een speels effect. Ben je op zoek naar leuke kleine tegels voor in jouw badkamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder al onze tegels met een afmeting van 10x10 cm.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1536 reviews

Tegels 10x10 cm

Met tegels van 10x10 cm zijn super veel mogelijkheden in de badkamer. Naast dat er verschillende kleurmogelijkheden zijn, zijn de tegels ook kleiner waardoor er eindeloos gecombineerd kan worden. Een hoop dingen om over na te denken dus. Hieronder lees je hoe je de perfecte tegel van 10x10 cm voor in de badkamer vindt.

Stijl van tegels 10x10 cm

Met kleine tegels is er een hoop variatie mogelijk. De muur kan compleet betegeld worden, maar er kan ook gecombineerd worden voor een speels effect. Een witte tegel bijvoorbeeld zorgt voor een klassieke en landelijke uitstraling. Daarnaast vormt wit een goede basis omdat andere kleuren goed naar voren komen wanneer wit de basiskleur is. Voor een industriële stijl kan er gekozen worden voor een tegel in natuursteen look. Voor meer inspiratie kun je hier enkele moodboards bekijken.

Kleurkeuze van tegels 10x10 cm

Wij bieden tegels 10x10 cm aan in verschillende kleuren. Waaronder veel grijs, blauw, wit en bruin. Grijze badkamers zijn zeker niet saai, maar juist heel modern. Grijstinten zorgen namelijk voor een warme en sfeervolle look. Samen met wit wordt er contrast gecreëerd. Een blauwe badkamertegel 10x10 cm zal voor een rustige uitstraling zorgen. Perfect voor de badkamer! Als je gaat voor een bruine tegel zal dit zorgen voor een zachte en ontspannen uitstraling.

Onderhoud van tegels 10x10 cm

Vaak worden tegels gemaakt van keramiek. Deze tegels zijn namelijk erg fijn voor in de badkamer. Dit komt omdat ze warmte van de vloerverwarming makkelijker geleiden dan bijvoorbeeld een houten vloer. En ze nemen geen vocht op. Ook zijn deze tegels van 10x10 cm makkelijk schoon te maken. Daarnaast is Porcellanato populair materiaal voor badkamertegels. Porcellanato is een keramieksoort, gemaakt van porseleinaarde. Eigenlijk hebben ze dezelfde voordelen als de tegels van keramiek. Kortom zijn beide materialen zijn perfect voor in jouw badkamer.

Tegels 10x10 cm kopen?

Wil jij ons ruime assortiment aan tegels van 10x10 cm met eigen ogen zien of wil je persoonlijk advies van onze medewerkers? Kom dan langs in één van onze showrooms en wij helpen jou graag! Geen tijd om langs te komen, maar wil je alsnog advies ontvangen? Dat is geen probleem! Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag met een passend antwoord op jouw vraag!