30x30 cm tegels

Een tegelvloer of -wand staat perfect in elke badkamer, en 30x30 cm tegels is een van de meest de populaire groottes. Met het uitgebreide assortiment van Sanitairwinkel weet je zeker dat er de juiste 30x30 cm tegel voor jouw badkamer tussen zit!

30x30 cm tegels

In ons assortiment vindt je zowel vloer- als wandtegels terug en het is daarom goed van belang dat je goed kijkt wat voor type tegel je nu te pakken hebt. Met vloertegels is het ook van belang dat je goed kijkt naar de slijtklasse van de 30x30 cm tegels. Over het algemeen kun je de hoofdregel aan houden; des te hoger des te beter, maar voor een badkamer heb je ook al genoeg aan 30x30 cm tegels met een slijtklasse van 1.

30x30 cm tegels in verschillende stijlen

De 30x30 cm tegels zijn uitermate geschikt voor een variëteit aan stijlen en voor badkamertegels is voornamelijk de kleur en de grootte doorslaggevend voor de stijl. Over het algemeen zul je grijze, bruine, witte of zwarte 30x30 cm tegels vinden in ons assortiment, maar je kunt ook gaan voor kleurrijke ontwerpen, zoals blauwe, rode, roze, gouden of groene 30x30 cm tegels, om zo jouw badkamer wat meer kleur te geven.

Verschillende kleuren zijn goed voor verschillende stijlen; wil je een industriële stijl bereiken, dan is een grijze of zwarte 30x30 cm tegel erg geschikt. Voor Scandinavische badkamers zijn lichtere kleuren juist weer geschikt en voor landelijke badkamers zijn taupe of antraciet tegels erg mooi.

30x30 cm tegels van deze topmerken

Onze badkamertegels zijn afkomstig van tientallen merken, die zich richten op verschillende eisen. Dankzij de vele merken ben je er bijna zeker van dat er de juiste 30x30 cm tegel voor jou tussen zit. Royal Plaza is het meest voorkomende merk en ook van The Mosaic Factory, Marazzi en Douglas Jones hebben wij veel 30x30 cm tegels in ons assortiment.

Vragen over 30x30 cm tegels

Heb jij een vraag over onze 30x30 cm tegels, of wil je meer informatie over een ander product uit ons assortiment? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen al jouw vragen beantwoorden en je voorzien van professioneel advies. Eventueel kun je ook een bezoekje brengen aan een van onze showrooms, waar je sommige 30x30 cm tegels in het echt kunt aanschouwen. Ook kun je bij onze showrooms een gesprek aangaan met een van onze verkopers, die je zal voorzien van persoonlijk en professioneel advies omtrent ons sanitair.