Tegels 40x40

Ben jij op zoek naar nieuwe 40x40 tegels voor jouw huis? Neem dan een duik in ons spetterende assortiment en ontdek de nieuwe 40x40 tegels voor jouw badkamer, toiletruimte of keuken.

Er is hierboven één product zichtbaar
Naar boven

Tegels 40x40

De 40x40 tegels zijn tegels in een formaat dat tussen klein en middelgroot zit. De meeste mensen kiezen voor erg kleine tegels of grote tegels. Met tegels 40x40 ga je voor de goede middenweg en tegels in dit formaat zijn perfect voor populaire interieurstijlen. Zo zijn de 40x40 badkamertegels erg geschikt voor Scandinavische badkamers en kun je de donkere 40x40 tegels ook goed gebruiken voor industriële badkamers. De stijlmogelijkheden zijn, dankzij het dynamische formaat van de 40x40 tegels, eindeloos en je kunt met deze tegels een mooie basis leggen voor jouw droombadkamer.

Keramische 40x40 tegels

Keramische tegels in 40x40 formaat bieden je enorm veel voordelen. Zo zijn deze 40x40 tegels enorm eenvoudig om te leggen, dankzij hun relatief lichte gewicht. De keramische tegels zijn ook erg hard, wat betekent dat ze krasbestendig zijn en dat ze minder snel slijten dan tegels van andere materialen. Deze tegels hebben ook een beschermende laag, waardoor er geen vlekken ontstaan en er geen vocht, zuur of vet kan intrekken. De beschermende laag van de keramische tegels betekent ook dat je de tegels enorm eenvoudig kunt onderhouden.

Natuursteen tegels 40x40

Naast keramische tegels kun je in ons assortiment ook 40x40 natuursteen tegels vinden. Porcellanato om precies te zijn. Porcellanato is een mengsel van klei, zand en bepaalde smeltmiddelen. Het heeft veel weg van keramiek en evenals dat materiaal hebben porcellanato tegels als voordeel dat ze extreem sterk en waterbestendig zijn. Ook komen krassen en andere vormen van schade vrijwel nooit voor op porcellanato, wat het een best duurzaam materiaal maakt.

Tegels 40x40 cm van de volgende merken

Onze 40x40 tegels zijn afkomstig van een hoop verschillende merken. In ons assortiment vind je onder meer tegels 40x40 van Ragno, wat een van de oudste tegelfabrikanten uit Italië is. Met de Ragno tegels ben je zeker van topkwaliteit, maar dat geldt ook zeker voor de 40x40 tegels van Cir en de Cliper tegels 40x40.

Vragen over onze 40x40 tegels

Heb je vragen over onze tegels 40x40 of wil je meer weten over Sanitairwinkel? Maak het jezelf niet moeilijker en neem contact met ons op. Je kunt altijd ons contactformulier invullen of ons een email sturen. Tijdens kantooruren kun je ons ook telefonisch bereiken en kun je langskomen in een van onze showrooms. Wij horen graag iets van je en helpen je met veel plezier weer verder op weg.