Bronzen tegels

Als je voor subtiele luxe wilt zorgen zijn bronzen tegels de perfecte optie voor jou. Een tijdloze klassieker die je prachtig kunt combineren met andere elementen in de badkamer. Ontdek nu wat onze bronzen tegels voor jouw badkamer kunnen betekenen!

Er zijn hierboven 9 producten zichtbaar
Naar boven

Bronzen tegels

Met bronzen tegels zorg je voor een prachtige unieke look in jouw badkamer. Je kunt jouw badkamer een hoop karakter geven, door bijvoorbeeld een muur of doucheruimte gedeeltelijk te bedekken met bronzen tegels. Ook kun je ervoor kiezen om de gehele badkamer te bedekken met bronzen tegels. Dankzij de donkere kleur van de tegels zorg je voor een warm gevoel en een luxe sfeer.

Bronzen tegels combineren

Je kunt de bronzen tegels als effen wand gebruiken, maar je kunt ze ook prachtig combineren met andere kleuren en materialen. Zo gaan bronzen tegels prachtig samen met marmer. Met deze combinatie zorg je voor een stijlvolle en luxueuze look. Ook gaat brons erg goed samen met wit en roségoud. Zo zorg je voor een elegante look die doet denken aan een typische Franse badkamer. Verder kun je bronzen tegels natuurlijk prachtig combineren met andere bronzen accenten. Denk bijvoorbeeld aan een bronzen tegelmuur met een bronzen kraan en een marmeren wasbak als afwisseling. Probeer iets nieuws uit en creëer een unieke stijl waar jij van houdt!

Het materiaal van onze bronzen tegels

Onze bronzen tegels bestaan voornamelijk uit keramiek. Keramische tegels bieden je vele voordelen, zodat je op de lange termijn nog steeds van je bronzen tegels kunt genieten. Zo zijn keramische tegels erg slijtvast en verliezen ze hun kleur niet. Keramische tegels zijn ook nog eens erg dun, waardoor je ze makkelijk naar boven kunt tillen en je kunt keramiek eenvoudig schoonmaken. Ten slotte zijn keramische tegels waterafstotend. Zo kan jouw badkamervloer gerust een beetje nat worden zonder dat dit voor schade zorgt aan jouw bronzen tegels.

Bronzen tegels van de volgende merken

Onze bronzen tegels zijn afkomstig van een hoop verschillende merken. In ons uitgebreide assortiment vind je bronzen tegels van onder meer Royal Plaza, Mosa en Douglas Jones. In totaal zijn onze bronzen tegels afkomstig van meer dan 10 verschillende merken. Zo weet je altijd dat je de juiste tegels voor jouw badkamer kunt vinden.

Vragen over onze bronzen tegels

Heb je vragen over onze bronzen tegels? Maak het jezelf gemakkelijk en neem contact met ons op. Je kunt ons altijd een mail sturen of ons contactformulier invullen. Verder kun je ons tijdens kantooruren ook bellen en ben je welkom in onze showrooms. Wij horen graag iets van je en helpen je met veel plezier verder op weg!