Gouden tegels

Ben je op zoek naar gouden tegels? Laat je dan inspireren door ons assortiment en geef jouw badkamer of toiletruimte net dat beetje extra luxe. Ook leuk om te combineren met andere goudkleurige accenten zoals een kraan, toiletrolhouder of handdoekhaak. Met goud kun je alle kanten op. Dus waar wacht je nog op?

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Gouden tegels badkamer

Gouden tegels in de badkamer? Waarom niet! Deze kleur geeft een luxe uitstraling aan de ruimte. Mooi om te combineren met basiskleuren zoals wit, grijs of zwart. Maar ook zeker met fellere kleuren zoals blauw en groen. Eigenlijk kun je met gouden tegels dus alle kanten op. Dus laat je inspireren en maak de keuze die past bij jouw wensen.

Luxe uitstraling

Bij goud denk je misschien al snel aan kitsch. Maar dat is het helemaal niet! Een gouden tegel zorgt juist voor een luxe en chique uitstraling aan de badkamer of toiletruimte. Gebruik de gouden tegels bijvoorbeeld op één wand en kies voor de rest andere kleuren. Om de luxe look compleet te maken kun je er ook voor kiezen om goudkleurige accessoires toe te voegen zoals een kraan, handdoekhaak en toiletrolhouder.

Kwalitatieve merken

De gouden tegels uit ons assortiment worden aangeboden door de beste merken. Merken die zich gespecialiseerd hebben in tegels. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw favoriete tegels van hoge kwaliteit zijn en je er jarenlang van kunt blijven genieten. Enkele merken zijn:

Mooie prijzen

Iedereen wil natuurlijk lage prijzen. Wij doen ons uiterste best om al onze tegels tegen de beste prijzen aan te bieden. Mede door aanbiedingen, maar vooral ook door het in de gaten houden van de markt. Bij ons vind je voor elk budget de mooiste gouden tegels.

Gouden tegels kopen

Koop jouw gouden tegels eenvoudig bij Sanitairwinkel. Wij als specialist hebben een uitgebreid assortiment en willen jou altijd de laatste trends laten zien. Dus voor welke gouden tegel ga jij?

Kom je er niet helemaal uit? Dan staan onze specialisten voor jou klaar. Zowel telefonisch, via de mail, maar natuurlijk ook fysiek in onze showrooms. Bekijk de showroom die het dichtste bij jou in de buurt zit hier.