Villeroy & Boch Tegels

Met Villeroy & Boch weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Het merk bestaat al sinds 1748 en geniet dus van eeuwenlange ervaring op het gebied van sanitair. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen zij een hoge kwaliteit garanderen en hier kan jij van profiteren.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1902 reviews

Villeroy & Boch tegels

Villeroy & Boch is een van de grote spelers in de sanitairwereld, en je kunt ook tegels van deze fabrikant vinden. Villeroy & Boch richt zich onder meer op duurzaamheid en innovatie, en dat kun je ook terugzien in hun tegels. De Villeroy & Boch tegels hebben een erg lange levensduur en worden hun tegels geproduceerd onder de EMAS-regels.

Villeroy & Boch tegels in verschillende looks

De Villeroy & Boch tegels zijn beschikbaar in tal van verschillende stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld klassieke witte glanzende tegels vinden in het assortiment van de Franse producent. Ook betonlook tegels vinden hun weg terug in het tegelassortiment van Villeroy & Boch, maar je kunt ook fraaie decorstrooks in natuurlooks vinden. Ten slotte bevat het assortiment van Villeroy & Boch ook unieke ontwerpen, voor een specifieke stijl, zoals Villeroy & Boch tegels met junglepatroon, wat perfect is voor een unieke exotische badkamer.

Vragen over Villeroy & Boch tegels

Heb je vragen over de Villeroy & Boch tegels, of wil je meer weten over een ander product van onze website? Neem dan alle twijfels weg en neem contact op met onze klantendienst. Je kunt ons altijd een email sturen of ons contactformulier invullen. Tijdens kantooruren heb je ook nog eens de mogelijkheid om ons telefonisch te benaderen. We horen graag iets van je en we helpen je graag verder op weg in jouw zoektocht naar de badkamer van je dromen.