The Mosaic Factory

The Mosaic Factory

Mozaïektegels voor een eerlijke prijs vind je bij the Mosaic Factory. Dit merk heeft een ruim aanbod voor elke stijl badkamer. Mozaïek verdient volgens het merk een plekje in elk interieur. The Mosaic Factory wil projecten mooier en onderscheidend maken. Niet voor niets is hun motto ‘Let’s make something beautiful!’. Vind bij The Mosaic Factory betaalbare en kwalitatief hoogwaardige mozaïektegels. 

Over The Mosaic Factory

The Mosaic Factory is een merk van UCI Union Ceramics International. Het hoofdkantoor, Europees magazijn en uitgebreide showroom bevinden zich in het Brabantse Nistelrode, aan de A50. De collecties die The Mosaic Factory aanbiedt worden op speciale wijze geproduceerd, zodat het bedrijf een uniek en onderscheidend assortiment aan mozaïek op de markt heeft weten te brengen.

Assortiment

Tegels zijn belangrijke sfeerbepalers. Met het assortiment probeert The Mosaic Factory ideeën voor projecten te creëren die uniek, bijzonder en zeker ook betaalbaar zijn. Van modern tot klassiek, in allerlei stijlen biedt het merk de mooiste mozaïektegels aan. Door mogelijkheden te bieden voor vele verschillende patronen en designs voor vloer en wand is het mozaïek van The Mosaic Factory ook zeer populair onder architecten en interieurontwerpers. Door trends in de markt te volgen en klanten te voorzien in de wensen blijft het merk altijd weer verrassen met het assortiment.

Tegel trends en inspiratie

Mozaïektegels zijn ontzettend populair in de badkamer en toiletruimte. Met deze tegels creëer je een prachtige speelse wand of vloer. Waar mozaïek vroeger werd gelegd met scherven aardewerk, kun je tegenwoordig kant-en-klare mozaïekmatten kopen. Deze zijn eenvoudig aan te brengen. Mozaïekmatten komen in verschillende vormen, maten en kleuren, zoals blauw, wit, grijs en zwart. Maar ook in kleuren als goud, roze en marmer. Perfect voor de moderne badkamer. Met mozaïek kun je vele sferen creëren van heel kleurrijk, tot ingetogen oriëntaals. Kortom, met de tegels van The Mosaic Factory kun je jouw creativiteit tot volle bloei laten komen.

The Mosaic Factory series

Bekende series van The Mosaic Factory zijn: Barcelona, Amsterdam, Sevilla, Valencia en London. In deze series vind je verschillende vormen mozaïektegels terug. Denk aan hexagon, vierkant of de langwerpige 'kitkat'. Ook zijn er in de Natural Stone serie prachtige natuurstenen mozaïektegels te vinden. Voor een prachtige natuurlijke sfeer in de badkamer.

The Mosaic Factory kopen

Ontdek het zeer brede en gevarieerde aanbod van The Mosaic Factory in ons assortiment. Op Sanitairwinkel.nl vind je een groot aanbod van tegels van The Mosaic Factory. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt eenvoudig via de website contact op nemen met de online klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showrooms voor een passend advies. Geen vragen, maar wil je graag The Mosaic Factory tegels in het echt bekijken? Ook dan staan de deuren van onze showrooms voor je open.