Van Rijn Products

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45881 reviews

Van Rijn Products

Voor elke glazen wens in de badkamer heeft Van Rijn Products een oplossing. Of je nu een halve wand nodig hebt of een wand die tot aan het plafond reikt. Het bedrijf biedt glazen wanden en deuren aan in de standaard maten, maar daarnaast ook in maatwerk. Zo is er voor elke badkamer een geschikte Van Rijn Products douchewand te koop.

Maatwerk Van Rijn Products

De producten van Van Rijn Products gaan verder dan de standaard maten. Via onze showrooms zijn de glazen producten van Van Rijn Products verkrijgbaar in maatwerk. Zo is er voor elke badkamer een passende douchewand, douchedeur of badwand verkrijgbaar. Daarnaast zijn de glazen producten ook nog verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Ga jij voor gebronsd glas, rookglas of een witte glazen wand? Bij Van Rijn Products is er genoeg keuze uit verschillende afwerkingen. Zo kun je een glazen wand helemaal naar eigen smaak laten maken voor jouw badkamer.

Over Van Rijn Products

Van Rijn Products specialiseert zich in glazen oplossingen. Van glazen douchecabines tot glazen scheidingswanden. De passie van Van Rijn Products is sfeer scheppen en vorm geven aan een woonruimte zodat je elke ochtend een frisse start maakt. Glas is fascinerend en werpt een nieuw licht op de inrichting. Het zorgt ervoor dat ruimtes op een transparante manier afgeschermd worden, iets wat met traditionele materialen onmogelijk is. Met een glazen wand zorg je ervoor dat het opspattend water binnen de douche blijft, maar behoud je toch het ruimtelijke gevoel.

Glazen oplossingen

Van Rijn Products bv is gespecialiseerd in het ontwerpen en toepassen van sanitaire en glazen oplossingen. Het bedrijf is opgericht in 2003 en ze zetten jouw wensen om in realiteit. Door de service en flexibiliteit garanderen ze een eindresultaat van hoog niveau. Bekijk het assortiment van Van Rijn Products en ontdek de oneindige mogelijkheden van glazen deuren en doucheoplossingen in jouw woning.

Van Rijn Products kopen

In onze webshop vind je een groot aanbod van douchewanden en douchedeuren van het merk Van Rijn Products. Heb je advies nodig of maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt eenvoudig via de website contact op nemen met de online klantenservice. Je bent ook van harte welkom in onze showrooms voor een passend advies. Geen vragen, maar wil je graag de producten in het echt bekijken? Ook dan staan de deuren van onze showrooms open.