Zehnder

Zehnder-designradiatoren / verwarmingen geven vorm aan leefruimten. Ontworpen door gerenommeerde, internationale designers staan zij voor een moderne en zelfbewuste leefwijze. Daarbij integreren ze op perfecte wijze in actuele inrichtingsstijlen, zoals landhuisambiance, minimalistisch purisme of kleurrijk modernisme.

 

Van kelder tot en met de zolder: of het nu badkamer, keuken, slaapkamer of gasten-wc is, zij hebben altijd de passende designradiator. Kies heel bewust: Zehnder-designradiatoren zijn leverbaar in meer dan 700 kleuren en oppervlakken. Daarnaast produceren zij graag een speciale, individuele vorm: hetzij gehoekt, gebogen of afgeschuind.

 

Het thema design is bij Zehnder vast verankerd in de ondernemingsfilosofie. Als pionier in de branche hebben ze in 1980 met de Zehnder Universal de geboorte van de badradiator ingeluid.

 

Aan het begin van de jaren '90 volgde de Zehnder Arcus, de eerste radiator die gedefinieerd werd als vormgevingsobject. Met de Zehnder Yucca werd enkele jaren later een nieuw tijdperk ingeluid: voor het eerst konden handdoeken probleemloos ook over de zijkant worden gehangen.

 

De Dualis-serie combineert voor het eerst twee materialen en geeft de radiator zo een nieuw, golfvormig uiterlijk. Horizontale en verticale modellen openen onbegrensde toepassingsgebieden, van handdoekenverwarming in de badkamer tot en met woonkamerradiatoren op zolder.

 

Zehnder weet waarover ze praten wanneer ze zeggen: 'Life is Style!' En u kunt erop vertrouwen dat de Zehnder-designradiator garant staat voor een hoogwaardig lifestyleproduct.