Arcqua

Arcqua

Het assortiment van Arcqua bestaat uit baden, spiegels en badkamermeubels. Ook heb je de mogelijkheid om losse wastafels en badkamerkasten van Arcqua te kopen. Wij bieden een ruim assortiment aan van Arcqua.

Baden van Arcqua

Over het algemeen zijn de baden van Arcqua beschikbaar in zwart en wit. Ook kun je varianten vinden in groen en roze. Daarmee kun je jouw badkamer op fraaie wijze personaliseren en echt jouw eigen stijl realiseren. In totaal bieden wij 33 verschillende baden aan van Arcqua.

Arcqua wastafels

De wastafels van Arcqua zijn voornamelijk in het wit verkrijgbaar, maar je kunt ook grijze, groene en zwarte varianten vinden. Er zijn zowel vrijstaande wastafels beschikbaar als waskommen, dus de ontwerpmogelijkheden met de wastafels van Arcqua zijn eindeloos. In totaal bieden wij 33 verschillende wastafels aan van Arcqua.

De badkamermeubels van Arcqua

In totaal bieden wij vierentwintig complete badkamermeubelsets aan van Arcqua. Deze zijn beschikbaar met 0, 1 en 2 kraangaten, zodat er altijd iets voor jouw behoeftes tussen zit. De badkamermeubels van Arcqua genieten allemaal van een open ontwerp, wat betekent dat er geen lades beschikbaar zijn bij deze ontwerpen.

Arcqua spiegels

De spiegels van Arcqua zijn erg stijlvol en beschikbaar in verschillende groottes. Over het algemeen zijn de Arcqua spiegels rond, maar je zult ook rechthoekige en ovaal ontwerpen tegenkomen. Doorgaans zijn de spiegels van Arcqua grijs, maar sommige ontwerpen genieten ook van een gouden of zwarte rand.

Vragen over Arcqua

Heb jij een vraag over een product van Arcqua of wil je meer informatie, voordat je een aankoop maakt? Neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice! Zij zullen al jouw vragen beantwoorden over ons sanitair. Ook kun je ervoor kiezen om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms. Hier kun je een persoonlijk gesprek aangaan met een van onze verkopers en kun je wellicht enkele Arcqua producten in het echt aanschouwen.