Lamellen

De klassieke verticale lamellen zijn nog altijd populair. Niet gek, aangezien ze zowel praktisch als duurzaam zijn. De lamellen zijn onderhoudsvriendelijk en daarmee een perfecte oplossing voor uw badkamer. Daarnaast geven verticale lamellen een strakke en moderne uitstraling aan een ruimte. Bekijk op deze pagina alle lamellen in het assortiment van Sanitairwinkel. 

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45858 reviews
Er zijn hierboven 12 producten zichtbaar
Naar boven

Verticale lamellen

Het uitzoeken van raamdecoraties voor de badkamer is vaak lastig, omdat niet alle producten geschikt zijn voor vochtige ruimtes. De verticale lamellen in het assortiment van Sanitairwinkel zijn veelal gemaakt van kunststof, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor uw badkamer. Ook zijn ze eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. De lamellen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Privacy met lamellen

Met lamellen maakt u uw badkamer compleet in de stijl die u kiest. Creëer eenvoudig sfeer en privacy met lamellen uit de webshop van Sanitairwinkel. De lamellen zijn eenvoudig te draaien, waardoor er diverse lichtkieren ontstaan. Zo bepaalt u in een handomdraai de gewenste lichtinval en regelt u de sfeer. Zodra de lamellen volledig gesloten zijn bieden ze complete privacy.

Lamellen kopen?

Wat voor interieur u ook heeft en wat uw wensen ook zijn, bij Sanitairwinkel vindt u eenvoudig en snel de perfecte raamdecoratie voor in uw badkamer! Heeft u vragen over het aanschaffen van verticale lamellen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.